Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi jsem udělal kravinu ale zcela neúmyslně. Je mi 19 let a na jednom webu jsem se seznámil s holkou, které je 18 let. Nějakou dobu jsme se bavili, až se zeptala jestli si nevyměníme fotky. Souhlasil jsem a zeptal jse kolik jí je let, protože jsem to nevěděl. Poslala mi 2 fotky. Po sem je to vše v pořádku. Jenže pak se mě zeptala, chceš poslat 15? Odpověděl jsem kladně, jenže ona nemyslela 15 fotek jako já ale fotky 15 letých, které mi poslala na mail. (nevím jestli jim 15 bylo ale ona to tvrdila). Osobu jsem si radši hned vymazal z kontaktů a fotky z mailu smazal (do PC jsem je pochopitelně neukládal) a pro jistotu jsem dal odstranit i mail, což ale trvá týden. Takže nic nepřechovávám ani nesdílím, prostě jsem to vše smazal.
Mohu z toho mít problém? Protože jsem se zasláním souhlasil, ikdyž omylem protože jsem myslel počet fotek a ne věk? Naprosto mě to vyléčilo z jakéhokoliv chatu na internetu, ikdyby ženám bylo třeba 50.
Mám z toho docela strach, tak snad to nebude vážné. Ještě jednou opakuji, že jsem vše ihned smazal (fotky, mail) a osobu odebral z kontaktů a účet odstranil.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.