Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ortopedické vložky do bot

Od: larix* odpovědí: 7 změna:

Prosím, poraďte mi, jakou značku nebo typ pánských ortopedických vložek na běžné nošení do různých druhů obuvi koupit? Popřípadě kde kupujete a přibližnou cenu. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobré ortopedické vložky jsou od cca 200,- Kč v lékárně. Jenže na to musíte být i trochu zvyklý - protože já si koupil dvoje (do krojových botů) a ani jedny mi tam nesedí - vadí mi ten polštářek uprostřed...

Doporučil bych tedy lékárnu a koupit nejprve ty levnější ... cca 60,-.

hodnocení

0x

Podívejte se do Zdravotnických potřeb. Tam nabízejí několik typů za různé ceny. Mně třeba velmi zaujaly poloviční vložky. Jsou jen pod patou a pod klenbou, ale až do špičky nejsou. To znamená, že mi boty, do kterých vložku dám, nebudou malé. ;) Musíte ale vědět, jak plochou nohu máte. Jestli podélně nebo příčně plochou. Jestli budete mít kopeček pod klenbou nebo na šlapce, pod prsty takové jako srdíčko. Ve Zdravotnických potřebách vám poradí. ;) Jestli chcete vyzkoušet co nejlevněji, nakoukněte k Vietnamcům a pak, když se osvědčí, kupte ve zdrav. potřebách, kožené nebo z jiného vhodného materiálu. CCa 200 kč.

hahanaj*
hodnocení

0x

Myslím, že vložky které potřebujete pro své nohy by měl doporučit ortopéd nebo se mýlím? Kupovat si sám ortopedické vložky no já nevím, mě by to nenapadlo.*smich*

larix*
hodnocení

Právě že ortoped mi doporučil, ať si je koupíme, že ty na předpis jsou neskutečně drahé a službu udělají stejně jako ty levnější. Jinak všem děkuji za odpovědi.

mohajkova*
hodnocení

0x

Zdravím,

Zdravotnické potřeby nabízejí několik typů za různé ceny a nebo konzultovát se s ortopedem

tiffany*
hodnocení

0x

Nejlepší jsou vložky gelové, výběr mají u Deichmanna.

dagmar35*
hodnocení

0x
Záleží hodně na tom, zda je to český výrobek nebo ne. Taky si myslím, že nejlepší jsou vložky gelové. Osobně používám gelové vložky Balea už kolik let A jsou super, mám je z DM a je to v pohodě, převážně je spíš používám do vnitřku boty, jakoby pod chodidlo A je to super, můžu celý den běhat v lodičkách a nožky nebolí *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]