Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový školní rok

Od: ben® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, začíná opět nový školní rok, tak přeji naši mládeži a dětičkám, ať se jim vydaří a mají ve škole pouze příjemné zážitky, výborné hodnocení a vyučující, kteří mají nervy ocelové.

A prvňáčkům přeji také hodnou paní učitelku, která moc nezlobí. Doufám, že prvňáčci nám zde potom napíší, jak se jim líbil první den ve škole (no, asi spíše jejich rodiče). Tak, budoucnosti národa, hodně štěstí v novém školním roce a zdravím!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bene, k vašemu přání se velice ráda přidávám. *smich* Rodičům přeji snaživé dítě, které chce. To si myslím je nejdůležitější. A dále pak jim přeji pevné nervy a dostatek času k pomoci s přípravou na školu. A také trpělivost, když se dítě neumí soustředit, nejde mu to, nechce. Přeji rodičům, ať najdou zlatou strední cestu v požadavcích na dítě. ;)

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, to je také dobré připomenout a popřát. Jinak, protože bydlím vedle školy a gymnázia, tak ty manévry mohu sledovat. Na křižovatce policie, nájezd limuzín a městský rozhlas vysílá motivační hudbu (Holky z naší školky, Jede, jede mašinka a jiné). Starší děti jdou statečně a když jde houf (rodina), tak tam bude ten prvňáček (se staženou prdýlkou). Zdravím!

trtr

Zdravím, taky se přidávám, ať se všem prvnáčkům, žáčkům a studentům daří a ať to vzdělání neberou jako zlo. My jsme měli na tričkách na konci: " Na konci poznáš, jak jsi měl začít." a je to pravda pravdoucí. ;), ;) Samozřejmě učitelům pevné nervy, protože někdy se sejde takový materiál, že je to tak na psychologa. :), :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, kvalita materiálu je vždy to hlavní, protože z "lejna se bič neuplete" nebo nebude použitelný . Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Také se připojiji k přání. Ano, naděje tohoto národa opět zasedly do školních lavic. Takže poradna zde za chvíli ožije žádostmi o vypracování domácího úkolu, opravu cizího textu apod. Rádcové se mají opět na co těšit.

ben®
hodnocení

Dobrý den, to Vaše označení "naděje tohoto národa" je asi lepší, než to mé "budoucnost národa".

I když budoucnost se zřejmě odvrátit nedá - tak snad budeme v té naději. Zdravím!

jofa*

Tento den si vždy vzpomenu na dobu, kdy nás mamka nastrojila do toho nejlepšího co jsme doma měli a pokud to šlo i něco nového na sebe. Byl to den pro nás slavnostní, ať mi bylo 6 nebo 16 let. Prošel jsem dnes městem a v 9.hod. už skončilo "vyučování" a často jsem nevěřil svým očím. Děvčata byla docela radost pohledět, ale kluci to jsem jeětě neviděl. Nastrojený jak vandráci, kteří právě odněkud vylezli z křoví, mnozí rozsápaný kalhoty i trička a boty ani nemluvě. No jsem dědek a je jiná doba.

ben®
hodnocení

Dobrý den, snad jste až moc kritický. Ale, raději se nebudu vyjadřovat k oblečení mládeže, aby byla ochotná dělat nám na důchod . Zdravím!

filip2004
hodnocení

0x

Ahoj,já jsem šel dneska na gympl do primy.Hodně jsem se těšil.Ale ráno to zkazila maminka protože šla semnou.Už nejsem přeci malý.Nikdo tam rodiče neměl.Ale čekala aspon na chodbě.Potom nová třídní učitelka.Za celou hodinu se ani neusmála.Pořád jsem ji sledoval a přál si aby se usmála.Nic.A taky nás neoslovoje Filipe,Fildo jako na prvním stupni,ale oslovuje nás příjmením.Ale moc se mi líbí chemická laboratoř,ale chemii ještě nemáme.Potom se mi líbí knihovna,tělocvična a záchody.Ale stejně se zítra bojím jít do školy když se učitelka ani neusměje.Začalo mě hned ve třídě bolet břicho když ani jednou se neusmála.Bude to zítra jiný?

Filipe, bude to zítra jiné. Tak jak se bojí děcha nové učitelky, stejně tak se bojí učitelka nových dětí. To mi věř! Vlastní zkušenost. ;)

filip2004
01.09.15 12:35

Děkuju.

ben®
hodnocení

Dobrý den, Fildo, spolu si tykáme, že? Tedy, jestli jsi ten šikula, který byl o prázdninách u dědy a točil tam na soustuhu ze dřeva. Ale, protože jsi už na druhém stupni, tak to asi přejdu do vykání.

Nyní tam budete mít více učitelů, tak některý bude srandista a jiný suchar. Pani třídní je možná ten suchar, ale třeba překvapí a bude srandista později. Rozhodně se spíše těšte na ten její úsměv. Je to také jen člověk, tak třeba měla i ona dnes nějaké bolení. Ale, máte tam super záchody, tak bolení nevadí - jen si odskočíte. Jestli to bude zítra jiné? Bude to horší - začne normální vyučování. Ale, proto se tam chodí, což pochopí i malé děcko (či starší chlapec). Tak, zítra už žádné bolení a zdravím!

P.S. pro "filip2004".

filip2004

Děkuju.Ano to jsem já co mám dědu truhláře.A můžete mi tykat.Jsem pořád kluk.A kdyby nám učitelka říkala jménem bylo by to lepší.Jen říkala vemte si papír a opište si rozvrh hodin,nebo netoleruji pozdní příchod a vyrušování.Nebo v lavici bude sedět chlapec a dívka.Kdyby řekla ahoj děcka jak bylo o prázdninách a usmála se.Nebo Fildo ty si sedneš do druhé lavice a usmála se.Potom když jsme odcházeli,kdyby řekla Nashledanou a těším se na zítra.Ale ona řekla rozchod a zítra je už běžný vyučovací den.Učení se nebojím,těším se na dějepis,fyziku,matiku a tělák.Na prvním stupni byla o moc hodnější učitelka.Fakt se zítra bojím už zase mě začíná bolet břicho.A opravdu jsou záchody legrační.Jsou už jako pro chlapy takové na zdi kam se jen močí,ale zase dost vysoko,ale dosáhnu tam a jsou tam i na sednutí.Máme tam také větrák na usušení rukou.A je tam jeden záchod pro vozíčkáře.Tak ahoj.Filda

lugel
hodnocení

0x

Promiňte, že se teď vyjádřím.

Já jen nestačím zírat, co všechno, bene, dokážete vymyslet, jak to sleduju ty vaše vlákna, nenudíte se trošku?

PS: Já, jako hrdý rodič Vám zde budu děkovat za přání, jste blázni tůhle to už fakt není možné *nevi*

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, někdo se možná nudí a jiný jen okopává kotníky, prudí a ještě to dělá zákeřně.

Lubrikant, Lugel (možná i Beno) - a ona je to stejná osoba. Klidně zírejte, protože to není můj problém. Vůbec neočekávám Vaše reakce - já také nereaguji na ty Vaše výplody (např. o tom podzemním internetu). Zkrátka volte ignoraci. A Vy jste hrdý rodič? No, docela průšvih. Zdravím!

doplněno 01.09.15 13:49:

sebod - díky. S tímhle člověkem už asi kamarád nebudu. Já jsem tenkrát neměl psát, že mně Židé nevadí. Achjo, teď už se nezavděčím .

lugel

To Vám došlo teda brzo, že Lugel je Lubrikant. Neprudím, raději jsem se dopředu za tento můj příspěvek omluvil a slušně se zeptal, jestli se nenudíte, odpovídat mi nemusíte, když jsem Vám na obtíž, ale evidentně s radostí odpovíte, abyste ukázal své mozkové buňky a nadprůměrnou inteligenci. Pořád zapšklý dědek.

sebod: Stejně, jako benova věc je nereagovat na moje příspěvky, tak moje věc je, že reaguju, na co chci, taky se Vás nikdo na nic neptal a ani Vás neoslovoval a stejně tady máte komentář ke mě, tak mi tu neurčujte, co je koho věc.

sebod*

lugel. Jestli se Ti příspěvek Bena nelíbí, tak jdi dál *bezim*. Co Ti je do toho, zda se Ben nudí či nikoliv . Je jen a jen jeho věc, jak tráví svůj čas.

mohajkova*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Také se připojiji k přání, přejí výborné hodnocení а pouze příjemné zážitky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]