Nejste přihlášen/a.
Kouknu na ČT1 - Zeman... Přepnu na Novu - Zeman... Na Primu - Zeman...
Bojím se otevřít ledničku...
Tak tohle je ještě drsnější, kdyby šla aspoň vypnout a zahodit ovladač.
Jinak Mowlo - co jsi dnes v televizi čekal? 1. ledna se taky nedá zapnout žádný program, protože všude kvandá prezident. Neznám jediného člověka, kterého by to zajímalo a přesto to všude dávaj. Stejně jako výměnu prezidentů, eventuelní prezidentský pohřeb nebo svatbu (i když tu žádnou nepamatuju, ani jsem o ní neslyšel).
Dyť ono je to někdy zajímavý. Třeba dneska další jeho bonmot: Paní s mikrofonem se ho ptá co dělá jeho žena. A on, že se jako každá správná žena šlechtí, a Vy paní reportérko by jste se měla taky vyšlechtit. Pak si to teda uvědomil, a dodal: I když Vy to nepotřebujete. To mě dostalo do kolen. Už si začínám myslet že za to nemůže, bude asi nemocnej.
No já si taky všiml že řekl, že naše média jsou vymejvárna mozků. No a pak jsem omylem pustil Novu. Krátký přehled inaugurace a pak jsem se jen dověděl že Zemanová měla blbé šaty, Štěch dlouhé kalhoty a spoustu dalších přiblblinek. Naštěstí okolo Hradu je zameteno. Jinak bych se jistě dozvěděl kdo všechno šlápnul do psího eskrementu. A že jich je po Praze neurékom.
Ta Nova má jediné štěstí, že má dost věrných posluchačů. Dost jich potkávám i tady.
V době zpráv jsem byl v práci. Před chvílí jsem přišel domů, otevřu ledničku a nic. Ani ten Zeman. Ještě že jsem si něco k obědu přinesl.
doplněno 09.03.13 00:01:Proč se mi vždycky potratí formát textu?
Na Zemana nedám dopustit. Aby bylo jasno, Zeman - maso, uzeniny. Před pár lety nám cosi pořádně zvojtili a jako omluvu mi dali nádhernou uzenou kýtu. ZDARMA. Jedlo se u nás, jedlo se u syna, jedlo se u dcery . A všude bez chleba!
Jinak televize - to je kámen úrazu. V 60. letech jsem prosila rodiče, ať ji koupí. Poté, co jsem shlédla párkrát něco u kamarádů. Koupili Ametysta ve dřevě. A já seděla s otevřenou pusou a sledovala příhody robota Emila, který obědval železo. :D
Když dneska ty nové pořady vidím, raději bych telelevizi vyhodila. Vyzráli jsme na to - propojili jsme TV s PC a pouštíme si, co srdce ráčí. Bez reklam a jiných ptákovin. Právě jsme dokoukali seriály Kamenný řád a Byl jednou jeden dům /mimochodem úžasné herecké obsazení/ a teď sledujeme postupně Přítelkyně z domu smutku, kde nádherně hraje Ivana Chýlková.
Už máme předem vybrané další: Sňatky z rozumu. Jaga.
Kdysi jsem jezdil po montážích, večery v polích byly dlouhé a tak jsme ukecali šéfa, aby nám pořídil přenosnou televizi "Junosť " . Teda jednu pro 5 montážních skupin. Losovalo se, kdo jí bude mít první a moje skupina vyhrála. Tehdy zemřel Brežněv. Umíte si představit ty pořady
? Ještě dlouho si země dělali ostatní montéři srandu
.
Na druhou stranu jsme byli z montérů jediní kdo viděl v přímém přenosu, jak jeho rakev upustili do hrobu:D.
Vzpomínám si taky, jak jim upadl. Za to asi tehdy padaly v Sovětském svazu hlavy.
Celý národ a potažmo i celý svět musel smutnit a najednou ho tam hodili jako papír od tatranky. Pro zůčastněné neštěstí, pro diváky sranda. Jaga.
Nehody se stávají. Některým je k smíchu i to co k smíchu není. Většinou jsou to lidi s IQ pokojové teploty. Za to většinou nemohou. To je ta vymejvárna mozků třeba televizí Nova (dřív to byla ČT). V tom měl Zeman pravdu. Skutečně pozoruhodné, jak se též divil i jeden nezávislý komentátor co je to za zpravodajství, když ty "závislé" komentátory z TV NOVA (koho chleba jíš) děsně zajímaly Štěchovy dlouhé kalhoty a nevhodné šaty paní Zemanové. Fakt jen to lejno pražských ratlíků na něčích botách tam chybělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.