Nejste přihlášen/a.
Poradte jakou káru koupit abych na ní sbalil nějakou holku? Je mi 18 let a cena by byla do 200k. Díky
Řeknu to takhle, za mých mladých let stačila škodovka stovka s rychlejma pruhama, 1,5 metru dlouhou laminátovou anténou na konci s rybářským splávkem a vlascem zachyceným za okápek střechy,přídavný světla, nejlíp dva páry, na oči sluneční brejle ala CIA z polska, večer vyrazit k místní hudební zábavě. Tam stačily 2-3 smyky před sokolovnou a holky byly tvoje.Tenkrát to byli borci těžkýho kalibru, z dnešního pohledu trapárna axtra třídy. No a dneska je to mnohem nákladnější, auto minimálně za mega a víc, pokud možno něco výstředního, nasadit výraz tvrdýho světáka ošlehanýho větrem barovejch větráků a patřičně finančně vybaveného. Zlatokopky se jen pohrnou. Jinak kup si auto, jaký se líbí tobě a holky zkus balit na vtip,solidní vystupování a vzhled. Tolik se nepohrnou, zato můžeš najít fajn ženskou, možná na celej život.
doplněno 25.01.13 23:02:Buď rád, že se doba změnila, já bych s tebou měnil rád, dal bych ti svoje auto a ty mně svůj věk.Ty bys měl pořádnou káru a já mládí k nezaplacení, jó to by ...Prachy nejsou všechno, dá se za ně skoro všechno koupit, skoro všechno...Káru si koupíš, mládí ne.
nene, jenom furt slyším od kámošů jak sbalili buchtu na káru a že si mám taky koupit nějakou dobrou káru, ale nevím jakou, prosím poradte
no pokud se pohybuješ mezi lidma, kde se balí ženský na auto,tak jakýkoliv pěkný, ale s tímto přístupem druhej den přijede jinej fracek v káře za 300k a tvou starou ti vopigluje :D
a stejně je lepší mít svou káru za svejch 30k co si vyděláš než za 200k od rodičů...celej život tě nejspíš sponzorovat nebudou a proto je lepší si zvykat co nejdřív
Zdravím lidi,
myslíš jsi,že sbališ nějakou ženu(slečnu) na vážno na auto?To sbališ nějakou holku,které jde jen o penize,jakmile te vycucne nebo zjisti že nemaš tolik financi jak by jsi představovala,pujde o dům dál,a ty budeš bez těch financi.Jinak jestli nezabíra image radší bych šel do te plastiky.Jinak popřemyšlej třeba růzovej vw brouček :D :D na to bys mohl sbalit možna i nějakeho chlapaka... :D :D
Jedna z nejhorších ušetřených investic je do automobilu,ročně přijdeš o desetitisíce na hodnotě. Pokud to není tranzit nebo bagr ale na to holku nezbalíš.
Na holky se chodí mozkem, chce to šarm. Rande na zajimavém místě... a na vílet mužete klidně vlakem.
Auto si kup jen aby si nemusel chodit pěšky, a ještě si promysli jestli ho určitě potřebuješ.
To vím, ale prostě mě žádná nechce. I kámoši říkali, že pokud si nekoupím nějaký auto, na který by se dala nějaká sbalit, že to je se mnou marný, tak proto se ptám...
Pro začátek místo auta ,zkus zainvestovat (sice za tu sumu neseženeš) do bydlení .A možná s vlastním bytem zaboduješ více než s autím ale bydlením u rodičů!"(auta za dvěstěkolíků bude mít za 3-5 let cenu jen +-30-60 000? ale byt jistě nebude klesat na ceně,i když třeba ještě budeš muset platit hypotéku či úvěr!)
Frajere nač dobré auto? pokud si schopný zbalíš ji i bez auta a zadruhý já to udělal 2x a pokaždý mi jak bylo zmine zdrahla s jiným a neo moc lepším :D o to nejde, jde o to udělat něco co na holku za pusobí já třeba o ni měl zhájem ona to vedela a pakkdyž tam byla kámoškama v kroužku sem kolem nich udělal drifta a zastavil se dvšřma spolujezde u ní a co myslíéš? nasedla, zapusobil jsem na ni že todlecot dokážu i s pitomou felicii ale na to pozor pokud to neumíš tak se na to vyser akoráde by jsi se mohl strapnit když y ses zastavil v pul hodinách! byl bys u ni za trapáčka a za machra ktrerej ve skutečnosti nic nedokáže
byly sme s polu půl roku no než to začlo jiskřit a pak jsem ji viděl sorce kterej měl fabii juniora v combíku :D takže na aute fskt nezaleži spíš musíš mit štestí aby měla slabost ne najký blbosti autem jako já
tenkrát sem si řek but a nebo bud ten drift nedotáhnu a ztrapnim se i před tema jejiíma kamoškama a nebo to vyjde! vyšlo.. ale příšte už bych to nedelal ženská te má mít ráda i bez auta
Fabii Juniora .
To znamená, že holky autům nerozumí a dojem uděláš i s Favoritem
A vysvětluj to tý holce...
Já vím...
nerozuměj :D halvne že on nemel rezavý pátý dveře jako já :D ale ve skutečnosti sem měl větší výbavu v tom aute než on :D
doplněno 26.01.13 17:55: to je nerealný toto holce vysvetlit
asi tak nejak. potkal sem spousty holek,ale zadne nezalezelo na tom jestli mam favorita,fiata nebo AUDI A8.
kupuju si auta pro sebe a svuj dobrej pocit a ne pro to abych ohrmomil na 5 minut nejakou jeste mladsi blbku nez je ten mladej naivka. je videt,ze sotva dostal papiry pak bude zase na TV nova,ze se stala tagicka nehoda a pricinou bylo neuzpusobeni rychlosti mladym nezkusenym ridicem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.