Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký auto vybrat vs kočkolap

Od: jakoukaru odpovědí: 45 změna:

Poradte jakou káru koupit abych na ní sbalil nějakou holku? Je mi 18 let a cena by byla do 200k. Díky

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buky*
hodnocení

3x

Řeknu to takhle, za mých mladých let stačila škodovka stovka s rychlejma pruhama, 1,5 metru dlouhou laminátovou anténou na konci s rybářským splávkem a vlascem zachyceným za okápek střechy,přídavný světla, nejlíp dva páry, na oči sluneční brejle ala CIA z polska, večer vyrazit k místní hudební zábavě. Tam stačily 2-3 smyky před sokolovnou a holky byly tvoje.Tenkrát to byli borci těžkýho kalibru, z dnešního pohledu trapárna axtra třídy. No a dneska je to mnohem nákladnější, auto minimálně za mega a víc, pokud možno něco výstředního, nasadit výraz tvrdýho světáka ošlehanýho větrem barovejch větráků a patřičně finančně vybaveného. Zlatokopky se jen pohrnou. Jinak kup si auto, jaký se líbí tobě a holky zkus balit na vtip,solidní vystupování a vzhled. Tolik se nepohrnou, zato můžeš najít fajn ženskou, možná na celej život.

doplněno 25.01.13 23:02:

Buď rád, že se doba změnila, já bych s tebou měnil rád, dal bych ti svoje auto a ty mně svůj věk.Ty bys měl pořádnou káru a já mládí k nezaplacení, jó to by ...Prachy nejsou všechno, dá se za ně skoro všechno koupit, skoro všechno...Káru si koupíš, mládí ne.

jakyautovybrat
hodnocení

Když si čtu váš příspěvek, je mi líto, že jsem se nenarodil jako Vy, měl bych škodovku a měl bych se! :) Škoda, že se doba tak změnila :(

hodnocení

1x

na to nesbalíš holku ale tak max zlatokopku...

zajixxx*
hodnocení

1x

Když to berete tak, že na váš vzhled a image to nejde, tak raději než do auta investujte do plastiky...

( Samozřejmě to neberte vážne, jen sy myslím že auto není to na co se dá sbalit holka, která má budoucnost..)

Vole, s tou plastikou jsem teď chrstnul pivo...*zed*

punker*
hodnocení

0x

myslíš že na auto sbalíš holku jo? :D

jakyauto
hodnocení

No nevím, přeci se to říká...

hodnocení

0x

Do 200k? Koho na tu plečku chceš balit? Možná nějakou poloretardovanou blbku. Já bych to viděl tak nejmíň na mega a půl, aby to bylo k něčemu dobrý.

cozakaru
hodnocení

tolik nemám a chtěl bych vidět vás co máte vy za káru...

No, nějakou káru mám a sbaleno taky. Ale pravda, nemusel jsem ji použít jako prostředek "balení". Na to mám své osobní vlohy.

yza3ih969w
hodnocení

0x

Levnější bude navštívit přímo podnik k tomu určený, kde si rovnou řekneš co máš rád. Tam se tyhle štětky soustřeďují.

taky konstruktivní návrh... palec nahoru :)

student12
hodnocení

0x

Kámo, to tě upřímně obdivuju :). Mě je 19, ale rozhodně bych v tomhle věku auto za 200 nekoupil. Vejška mi připadá o dost důležitější :)

hodnocení

0x

Bleděmodrý :))

punker*

bledě modrý mám já a žádnej úspěch =D

au1

to je jasný, protože ženským se líbí růžová :D

au1
hodnocení

0x

není to ten psychopat co tu nedávno psal jak rozbít A4ku z roku 2004 aby mu rodiče koupili novější? :D

jakyauto
hodnocení

nene, jenom furt slyším od kámošů jak sbalili buchtu na káru a že si mám taky koupit nějakou dobrou káru, ale nevím jakou, prosím poradte :)

au1

no pokud se pohybuješ mezi lidma, kde se balí ženský na auto,tak jakýkoliv pěkný, ale s tímto přístupem druhej den přijede jinej fracek v káře za 300k a tvou starou ti vopigluje :D

jakyauto
hodnocení

Ale nevim prave jaky pekny... Co se libi holkam?

au1

růžovej VW New Beetle, to určitě zabere ;)

jakyauto
hodnocení

Díky, podívám se na to :)

25.01.13 22:12

Tohle

gumidek*

Tohle by šlo udělat i s Feldou *frajer*

doplněno 25.01.13 22:25:

Na takový melouny by měl být 10ti bodový pás *smich*

Stig tam nemá bílou helmu?

au1

heh jak jí tam lítaj ty čůča :D

au1 - vystihli jsi to přesně *haha**dril* musím tě ohodnotit! *placni*

jirkamatapat*

Zkus dvoukolák.Je to taky kára a je podstatně levnější.

cozakaru
hodnocení

Dvoukolák? To je co? :D

punker*
hodnocení

0x

a stejně je lepší mít svou káru za svejch 30k co si vyděláš než za 200k od rodičů...celej život tě nejspíš sponzorovat nebudou a proto je lepší si zvykat co nejdřív

au1

a tak to já bych si od rodičů nechal koupit auto za 200 litrů, kdyby na to měli,proč ne :) ale bohužel jsem se špatně narodil,a nemůže ze mě být rozmazlenej fracek :D

johhny16*
hodnocení

0x

Zdravím lidi,

myslíš jsi,že sbališ nějakou ženu(slečnu) na vážno na auto?To sbališ nějakou holku,které jde jen o penize,jakmile te vycucne nebo zjisti že nemaš tolik financi jak by jsi představovala,pujde o dům dál,a ty budeš bez těch financi.Jinak jestli nezabíra image radší bych šel do te plastiky.Jinak popřemyšlej třeba růzovej vw brouček :D :D na to bys mohl sbalit možna i nějakeho chlapaka... :D :D

hodnocení

0x

twl na auto zbalit kundu? Tak ty asi nevis moc o cem je zivot... , nebud naivni! Pokud nekoupis ferrari nebo porsche , lamborghini , tak nemas sanci!

apem11
hodnocení

0x

Jedna z nejhorších ušetřených investic je do automobilu,ročně přijdeš o desetitisíce na hodnotě. Pokud to není tranzit nebo bagr ale na to holku nezbalíš.

Na holky se chodí mozkem, chce to šarm. Rande na zajimavém místě... a na vílet mužete klidně vlakem.

Auto si kup jen aby si nemusel chodit pěšky, a ještě si promysli jestli ho určitě potřebuješ.

jakyauto
hodnocení

To vím, ale prostě mě žádná nechce. I kámoši říkali, že pokud si nekoupím nějaký auto, na který by se dala nějaká sbalit, že to je se mnou marný, tak proto se ptám...

johhny16*

Kamaradi by se měli zamyslet nad tím co ti radi,pokudti mužu poradit penize si uschovej a použij na důležitější věci,které budeš čásem potřebovat,ale na to budeš muset asik přijit sám.Vysněná láska přije i bez auta,musíš být trpělivy a nechtít to mermomocně ihned..

mathers322*
hodnocení

0x

To je sranda :D Mě by i pár kár napadlo

artemio2*
hodnocení

0x

Zajímavé názory.Ale stejně si myslím,že takový Ivan Trojan,Oldřich Nový,Karel Roden,Jiří Bartoška a další a další můžou přijet na schůzku třeba metrem,vždy to budou zajímaví muži,vedle kterých se žena bude cítit dobře a hezky.Ve značce auta to tedy rozhodně nebude.

stirecek*
hodnocení

0x

Mít v osmnácti dvěstě táců, rozhodně je neutratím kvůli ženské *zed*

hodnocení

0x

Pro začátek místo auta ,zkus zainvestovat (sice za tu sumu neseženeš) do bydlení .A možná s vlastním bytem zaboduješ více než s autím ale bydlením u rodičů!"(auta za dvěstěkolíků bude mít za 3-5 let cenu jen +-30-60 000? ale byt jistě nebude klesat na ceně,i když třeba ještě budeš muset platit hypotéku či úvěr!)

hodnocení

0x

Frajere nač dobré auto? pokud si schopný zbalíš ji i bez auta :) a zadruhý já to udělal 2x a pokaždý mi jak bylo zmine zdrahla s jiným a neo moc lepším :D o to nejde, jde o to udělat něco co na holku za pusobí já třeba o ni měl zhájem ona to vedela a pakkdyž tam byla kámoškama v kroužku sem kolem nich udělal drifta a zastavil se dvšřma spolujezde u ní a co myslíéš? nasedla, zapusobil jsem na ni že todlecot dokážu i s pitomou felicii ale na to pozor pokud to neumíš tak se na to vyser akoráde by jsi se mohl strapnit když y ses zastavil v pul hodinách! byl bys u ni za trapáčka a za machra ktrerej ve skutečnosti nic nedokáže ;) byly sme s polu půl roku no než to začlo jiskřit a pak jsem ji viděl sorce kterej měl fabii juniora v combíku :D takže na aute fskt nezaleži spíš musíš mit štestí aby měla slabost ne najký blbosti autem jako já :) tenkrát sem si řek but a nebo bud ten drift nedotáhnu a ztrapnim se i před tema jejiíma kamoškama a nebo to vyjde! vyšlo.. ale příšte už bych to nedelal ženská te má mít ráda i bez auta *srdce**cert*

gumidek*

Fabii Juniora *smich*.

To znamená, že holky autům nerozumí a dojem uděláš i s Favoritem ;)

doplněno 26.01.13 12:20:

A vysvětluj to tý holce... *frajer*

doplněno 26.01.13 17:59:

Já vím... *frajer*

nerozuměj :D halvne že on nemel rezavý pátý dveře jako já :D ale ve skutečnosti sem měl větší výbavu v tom aute než on :D

doplněno 26.01.13 17:55:

*hej*to je nerealný toto holce vysvetlit *bzum*

fiatbrava

asi tak nejak. potkal sem spousty holek,ale zadne nezalezelo na tom jestli mam favorita,fiata nebo AUDI A8.

kupuju si auta pro sebe a svuj dobrej pocit a ne pro to abych ohrmomil na 5 minut nejakou jeste mladsi blbku nez je ten mladej naivka. je videt,ze sotva dostal papiry pak bude zase na TV nova,ze se stala tagicka nehoda a pricinou bylo neuzpusobeni rychlosti mladym nezkusenym ridicem.

angelo*
hodnocení

0x

BMW M3 E46, pak stačí driftem zaparkovat před diskotékou a musí bejt všechny tvoje!*cert*:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]