Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k valentýnu

Od: gama1* odpovědí: 6 změna:
Ahoj všichni. Chtěl bych se vás zeptat, co se obvykle dává holkám k valentýnu. Vůbec nemám ponětí...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x
Já nedávám nic, pač pokud máš holku rád, tak necekas na nejake datum, abys ji z lásky něco dal.

susenka*
hodnocení

0x

No, mně kdyby dal kluk něco k Valentýnu, tak by mě to moc nenadchlo.

krkovicka*
hodnocení

0x
Holkam k Valentynu?Asi bude ještě nactileta.Můžeš jí dat drobnost jako valentynku a bonbonieru.Růži a řetízek na krk.Nebo i pěkné náušnice-u nich bude vědět že sis na výběru nechal záležet.Jestli si nevíš rady,jdi na nákupy se sestrou(jestli jí máš).Nekupuj kosmetiku,parfémy(jen pokud jí znáš velice dobře),knížky,plyšáky a různé serepetičky s nápisem Miluji Tě.V tento svátek má být jen pro milované.Takže ať věnuješ cokoliv,s příjemným odpolednem jí to rozhodně vadit nebude.Sama jsem dostala zvoneček a mám ho dodnes.Pak jsem dostala delfinka na šňůrce na krk.V tom delfinku bylo zrnko rýže a na tom zrnku napsané mé jméno.A já ho husa ztratila!
iz*

Delfínka na šňůrce bych s klidem oželela, ale toho zrníčka rýže se jménem je věčná škoda (nápaditost se počítá!).

danvel
hodnocení

0x

To ja kupuji uz druhým rokem nějaké erotické prádlo a letos taky něco tady z toho chci vybrat erosstar.cz/...

naštěstí to nemusí být do zítra, přítelkyně je odjeta pryč, takže to stíhám .

Jinak je to aspon pěkný dárek, dokonce takový, že se bude líbit i chlapovi :))

A kytka by na takový svátek byla taky asi na místě :)

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys clayman 13. 02. 2013 14:35:30
a jak zněla otázka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]