Holkam k Valentynu?Asi bude ještě nactileta.Můžeš jí dat drobnost jako valentynku a bonbonieru.Růži a řetízek na krk.Nebo i pěkné náušnice-u nich bude vědět že sis na výběru nechal záležet.Jestli si nevíš rady,jdi na nákupy se sestrou(jestli jí máš).Nekupuj kosmetiku,parfémy(jen pokud jí znáš velice dobře),knížky,plyšáky a různé serepetičky s nápisem Miluji Tě.V tento svátek má být jen pro milované.Takže ať věnuješ cokoliv,s příjemným odpolednem jí to rozhodně vadit nebude.Sama jsem dostala zvoneček a mám ho dodnes.Pak jsem dostala delfinka na šňůrce na krk.V tom delfinku bylo zrnko rýže a na tom zrnku napsané mé jméno.A já ho husa ztratila!
iz*
Delfínka na šňůrce bych s klidem oželela, ale toho zrníčka rýže se jménem je věčná škoda (nápaditost se počítá!).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.