Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigada 13 let

Od: brigada odpovědí: 5 změna:

dobry den je mi 13 let bydlim v opave a chtel bisem si nasetřit na iphone

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 31. 08. 2015 18:33:49
To je hezké, ale asi jsi se chtěl na něco zeptat. Nebo ne?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Výborně, mě je 3x tolik, bydlím ve Zlíně a v zimě bych chtěl na hory :)

fiser22*
hodnocení

0x

Chtěl bych si našetřit, ne bisem .) toť základ... Jinak na brigádu můžeš až od 15ti.

A propo, kdyby tu byl opravdu nějaký Ježíšek - je mi 24, bydlím v Trutnově a příští rok bych chtěl na dovolenou někam k moři (výběr cílové destinace zanechám na něm) PS: podotýkám že by bylo fajn kdyby ta dovolená nebyla uhrazena z mé výplaty :D

fhdfjs
hodnocení

0x

Je mi 30, bydlím v Praze a chtěla bych v létě na 3 týdny k moři. :)

lidus*
hodnocení

0x

Dětská práce je snad stále zakázaná, nebo mi něco uniklo? Našetřit můžeš, jistě máš narozeniny a jmeniny a babička i rodiče ti nějakou korunu dají, také z kapesného můžeš spořit. Jinak je mi 55, bydlím v Brně a chtěla bych toho strašně moc, úplně nejvíc nové nohy co by chodily.

kristyn111
hodnocení

0x

Ahoj, mohl by jsi třeba hlídat děti tvým příbuzným ,pokud jsi zodpovědný etc. nebo zkrátka něčím jím pomáhat a třeba by si za to také dostal nějakou tu korunu . Jeslti tu něco je , a možné vše je , přála bych si aby jsem byla nadosmrti ZDRAVÁ .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]