Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Neví prosím někdo,kdo zpívá píseň z této ukázky?Já myslím,že Hála ani Chladil to nejsou.Děkuji.
Dobrý den, omlouvám se, že to řeknu takto, ale ta písnička je děs. No, spíše ten zpěv. Vyloučil bych i Viktora Sodomu a pokud to je skutečně Jaromír Mayer, tak se "škrtí"v takové výšce, kam jindy nedosáhl (a bylo to jen dobře). Ovšem, jméno zpěváka nevím, resp. budu věřit, že to je pan Mayer (a zřejmě to nebyl jeho nejlepší výkon). Zdravím!
doplněno 19.09.15 11:51:No, možná se špatně dívám, ale nemohu najít nic o tom, že by tu úvodní píseň zpíval Jaromír Mayer, resp. nemohu o tom zpěvu najít nic - tedy, na té zmiňované stránce. Ovšem, nejsem schopen ten hlas přiřadit k nikomu (známému) z té doby (rok 1969). Potvrzuji interpreta verze anglické (skupina The Turtles, text Leslie Bricusse, hudba Johnny Williams). Takže, pokud to není slabší výkon pana Mayera, tak to může být třeba někdo ze Sboru Lubomíra Pánka .
Možné to je. Tu písničku si nepamatuji a pokud byla někde hrána, tak to nebyl hit té doby.
V pozadí jsou slyšet vokály, tak to může být "rychlá"studiová nahrávka. A nikdo jiný přes vokály snad v té době ani nebyl - než pan Pánek. Jo, kávička to jistí .
Dobrý den.Já bych také vyloučil Viktora Sodomu,ale nejsem si jist ani Jaromítrm Mayerem.Ta písnička je fakt dost hroznáJá jsem našel originál od The Turtles(název písně stejný jako film),ale nemůžu zjistit ani kdo udělal český text a pak se třeba odpíchnout dál.Ještě chvíli zkusím pátrat,třeba se něčeho dopídím.
Bene.když na to přijde,můžete mít klidně pravdu.Ten člověk může být zcela neznámý.Tedy ve smyslu.že to nemusí být nikdo slavný,což Sodoma,Mayer i kupř.Hála byli.Je to píseň k filmu a navíc v době,kdy se tomu nedělala taková propagace jako dnes.když Ewa Farna nazpívá píseň k seriálu,natočí se k tomu klip,vydá se to na desce,hraje se to v rádiu atd.Ale stejně ještě popátrám,jen co si dám espresso
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.