Ahoj, znate nejaky basnicky o dedeckovi, pripadne slozili jste nejaky? Nutne potrebuju na prani, ale nic jsem nenasla na netu (leda tak o tom jak deda umrel) a nebo kdo tady ma basnickej talent, mohl by mi nejakou slozit prosim? klicova slova jsou - dedecek - zednik - kutil - priroda - vesnice ... dekuji
Jabraka, mate nebo mel/a jste dedecka? Vazite si ho a mate ho rad/a? Az mi odpovite na tuto otazku, pak odpovezte sobe, zda byste svemu dedeckovi tuto trapnou baladu venoval/a. Fuj.
cuca*
Banan, to byl od Jabraky fórek. Mimochodem vtipný.
Jde o to, že vám basničku složit můžeme, ale přání má být od srdce.
Takže stačí nějaký citát. a přání dlouhého věku se slovy mám tě rád/a. Pokud holt nemáte basnické střevo.
banan*
Aha a citat bude z moji hlavy? Ne, ze. Tak jaky je v tom rozdil?
cuca*
Víc líní jsme na duchu než na těle.Francois de la Rochefoucauld
Citát nebude z vaší hlavy, ale s tím se u citátu počítá. Je slušné taky uvést "majitele" citátu. Např viz výše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.