Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám bezva stanici rádia

Od: babkazov® odpovědí: 7 změna:

U počítače sedávám se sluchátky s nějakou bezva muzikou. Hodně dlouho jsem poslouchala tuto stanici bluegrasscountry.org/...

Parádní muzika, nejen blugrass, ale i swing a nějaký džezík. Řeči jsem přetrpěla. Nevím, co se stalo, jakmile ji pustím, ihned se stopne. Pokouším se o to už delší dobu, ale pustit nejde. A tak poslouchám nějaký neškodný popík z Holandska, ale nejsem vůbec nadšená. *hej* Prosím vás, dejte mi typ na nějakou bezva stanici, kde se moc nemluví, ale hodně hraje blugrass, džez, swing, ragtime. Děkuji a přeji krásný víkend. *jasne*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koukni tady, třeba si vybereš.

jabraka*
hodnocení

0x

Já nejraději IMPULS rááádio.

JABRAKA

hodnocení

:-D Já bych ráda jen muziku, bez mluveného slova. :-D

doplněno 29.08.15 12:31:

Bene, děkuji. *pusa* To se mi líbí. Teď jdu dovařit oběd a navečer se na to kouknu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neznám lepší web pro poslech rádia, než je ten viz odkaz . Zdravím!

hifiweb.webnode.cz/...

doplněno 29.08.15 12:35:

babkazov - jo, vše je zdarma a kvalitní zboží. Výběr je od rocku, přes blues, techno až k německým šlágrům. Obsluha je snadná a moc se tam nikde nekecá - uvidíte a snad to bude to pravé ořechové.

remisak*
hodnocení

0x

Já používám toto

zivefm.blogspot.cz/...

luha*
hodnocení

0x

Vyber si stanici a poslouchej dle libosti radio.pervii.com/...

hodnocení

Děkuji, děkuji všem. *pusa*Mám veliký výběr. To jsem potřebovala, pomohli jste mi. Krásnou a pohodovou neděli přeji všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]