Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
vsadil jsem se, že na školním výletě (ještě se dvouma) nebudem spát, vlastně jsou to jen 2 noci, to se dá ;D.Ale asi budou i nějaký redbully, kolik byste řekli, že je maximum, za ty 3 dny pro zdravýho kluka 13-14 let? :D
Díky.
2 noci beze spánku "dáš" i bez RedBullu - stačí si najít nějakou ´trvalou´ činnost (my jsme třeba hrávali mariáš)...
Osobně nejsem příznivcem energydrinků, takže bych ti doporučil, ať se na ně nespoléháš.
no to nedáš. ja pracuju ve smennem provozu a vim co to jsou nocni... mikrospanek na tebe padne a ejhle z mikrospanku jsou 2 hodiny. uz jsem zazil s nocnima hodne, ale nevidel jsem frajera co by po noční nešel ani na 2-3 hodky spat a sel zas na nocni, kazdej uz vi, ze by tu nocni nezvladl a hledal flek kde by mohl chvilku odpocinout.
ty energetaky to je smrt--------- oddalis spanek ale za to pak prijde v brutalnim nastupu.
To je ale zajimavy prispevek. Uz proto, ze zeleny caj od Nestea ma do zeleneho caje velmi daleko. Obsahuje pouze par procent.
Osobně bych se nikdy nevsázel o moje vlastní zdraví. 3 dny beze spánku nedáš, a jestli jo, budeš při odjezdu vypadat jak zombie. Aby to ještě nedopadlo tak, že si půjdou rodiče dupnout na učitele, že doma spíte celý den v kuse protože vás nenechali na výletě ani pořádně vyspat...
doplněno 19.05.13 23:00:"Krajní limit pro normálního člověka je tři dny a tři noci, pak se již dostaví halucinace, stavy strnulosti a může dojít k nenávratným psychickým poruchám. Organismus si navíc se zatvrzelým bděním dokáže poradit po svém, protože nasazuje sérii mikrospánků, kterých si dotyčný nemusí vůbec všimnout."
Nechci moc mentorovat, ale je to fakt docela blbá sázka.
Nedostatek spánku i konzumace těchto chemických povzbuzovadel může "probudit" některé zdravotní a psychické problémy, pokud k nim má člověk předpoklad. Ať už se jedná o epilepsii či maniodepresivní psychózu.
Takže Ti radit nebudu, jen budu držet palce, ať to přežiješ ve zdraví...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.