Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta do Chorvatska

Od: katkajj odpovědí: 9 změna:

Zdravím, řeším zapeklitý problém. Dnes večer mám vyjet (autem) na dovolenou. Plán je Chorvatsko, Makarská. Vyrazili byste vzhledem k aktuální situaci (uprchlíci)? Spíš si stojím za tím, že cestou ani žádnou uprchlickou krizi nepoznáme (možná na hranicích), nicméně jistotu nemám samozřejmě žádnou. Zajímá mě Váš názor...Vyrazili byste? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně bych asi "obezřetně" vyrazil.

Na hranicích bych očekával nějaké zdržení, ale o Vás jim určitě nepůjde:)

doplněno 17.09.15 17:14:

Ještě doplním (po reakci JMLC) že pokud by ta cesta měla být s prckem, potom bych si to spíše rozmyslel...a jel raději do Krkonoš..

hodnocení

0x

V týdnu jsem poslal syna do Anglie autobusem se školou na nějakou školní akci. Celé dva dny jsem byl velmi nervní... osobně bych nikam nejel, všechny hranice se postupně začínají uzavírat a kontrolovat - bál bych se jak o sebe, tak o rodinu.

Jak to tak vypadá, tak Evropa bude mít nižší příjmy z turismu.

danis
hodnocení

0x
Jedte viden,graz, zahreb, makarska. Zdrzeni se nebojte, cela cesta krome kousku rakouska a slovinska po dalnici. Migrantu se taky nebojte, pochybuju,ze nejaky potkate.

hodnocení

0x
Zdravím Vás.
Momentálně se nalézám cca 10km od Makarské.
Přijeli jsme v neděli.
Cestou jsme nepotkali ani jednoho utečence.
Můžete razit úplně v klidu ;)

hodnocení

0x

Tak to nevím, aby se ti nestalo, že až se budeš chtít vrátit, tak hranice bude zavřená :-D

Jen se neboj.
Moc dobře vím,že hranice do Rakouska a Německa jsou pod kontrolou.
Alespoň v tom bude trocha pořádku.
Richtig je richtig *jasne*

hodnocení

0x

Katko, jsem přesvědčen, že nepoznáte vůbec nic. Pokud se tam uprchlíci objeví, určitě ne na hranicích, kde přejíždějí auta. Ani na dálnici.

Já jel jel před měsícem: Wideň, dálnice dolů, odbočka Ilz, Feldbach, Bad Radkersburg, Ljutomer, Omrož, Varaždin, dálnice a Makarská.

katkajj
hodnocení

Díky všem za reakce! Tak my za hodinku vyrazíme a snad dorazíme i nazpět a nebudou žádné problémy *bezim*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]