Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka je mzda

Od: kubaa odpovědí: 9 změna:
Zdravim.
Planuji, ze bych se po stredni nechal na rok zamestnat u nejake zahranicni spolecnosti podnikajici v cestach (plavbach) kolem sveta na tech velkych luxusnich lodich, kde to trva 3-5 mesicu a pro cestujiciho to stoji i par set tisic. Nevite, jaky je priblizny mesicni plat pro obycejneho clena posadky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A plánuje taky někdo, že Vás na té lodi zaměstná?

doplněno 28.08.15 21:23:

Chtěl jsem naznačit, v čem může být problém.

kubaa
hodnocení

Nerozumim proc mi odpovidate kdyz mi neodpovidate na dotaz. Ne pouzil jsem spatne slovo. Jen nad tim uvazuji a chci vedet kolik plati a jestli se mi to vyplati.
Pokud děláš to, co tě baví, a navíc ještě za to dostáváš peníze, tak se to vždycky vyplatí.
kubaa
hodnocení

To je sice pravda, ale uz je otazka, jestli se mi vyplati vic hned prvni rok po stredni jit na vysku a behem ni pracovat tady v CR a nebo na Vs hned nejit a vydelat si vic, nez bych si tady vydelal, a studovat az pak po roce.

mate59
hodnocení

0x

Cestující za zaoceánskou plavbu hodně zaplatí,ale plat pokojské,číšníka,uklizeče,pomocníka v kuchyni a pod. rozhodně není moc vysoký.Pomocné síly jsou hlavně studenti a práce na lodi je hlavně dřina,ze samotné plavby nemá vúbec nic.

kubaa
hodnocení

S tim pocitam a neocekavam ze z te plavby bych neco mel. S turistikou si pockam do duchodu. Zajima me ale, jestli se mi to financne vyplati vyrazne vic nez kdybych pracoval (ten rok) tady v CR. S drinou nemam problem, nerad bych pracoval tam, kde bych se jen ulejval.
mamdotaz0*

Všude jinde se ti to vyplatí. A jestli ti to s lodí nevýjde, tak můžeš zkusit štěstí v Anglii nebo ve Švýcarsku. Můj kamarád, jako obyčejný student po VŠ (švýcar) si šel přilepšit na pár týdnu do nějaké fabriky za pás, ano práce to je mizerná, ale za měsíc vydělal 3000 euro

mate59

Finančne nejlíp byla obsluha díky dýšku,pak uklizeči kajut.Personál dostáva kromě platu i jídlo a vydělá kolem 700 eur měsíčně, záleží i od plavební společnosti.

iz*
hodnocení

0x

Na lodích nejsou žádné "tabulkové platy/mzdy".

Mzdu budete mít takovou, jakou si dokážete vyjednat.

Pozor: mzda se vždy sjednává v hrubém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]