Nejste přihlášen/a.
Všechny, kdo se zaobírají podrobněji otázkou, která hýbe naším státem, Evropou a většinou světa, bych chtěla upozornit na sice starší, ale pro mě nově objevené video /doufám, že jej někdo vloží, děkuji předem/ na které by si měla většina našich obyvatel a politiků udělat čas. Jedná se o dvouhodinové video ex-muslima Salmana Hasana ,,Pravá tvář islámu,, z Vikýřovic z 24.1.2015 na youtube.
Srozumitelně, pravdivě, s osobními zkušenostmi a poznatky vysvětluje vše od historie až po současnost. A nejenom ve 24 minutě řekl něco, co mě utvrdilo, že naše jednání a obavy jsou správné. Já vím, že to je dlouhé, ale po shlédnutí pochopíte plno věcí. Musím přiznat, že jsem viděla jenom půlku, /ale velice mě oslovila/ a druhou shlédnu až bude čas, a doufám, že i druhá půlka bude zajímavá a objasňující, jako ta prvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.