Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Domácí pečivo

Od: taisha* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda prodávané pečivo v kavárnách/čajovnách/bufetech apod. s označením "domácí" (např. domácí závin, koláč, slané pečivo...) musí splňovat nějaké normy a jaké hygienické vyhlášky se na takto prodávané pečivo vztahují? Mohou si majitelé např. kaváren prodávat v podniku produkty vyrobené doma?

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

bruno*
hodnocení

0x

Zkusím odpovědět postupně:

- jakékoliv pečivo pod jakýmkoliv názvem musí splňovat stejné hygienické normy

- prodejce může narazit, pokud vydává prodávané zboží za svůj výrobek a pouze je překupuje

- své výrobky samozřejmě prodávat může, pokud jsou nezávadné.

O splnění hygienických norem rozhodují příslušné instituce a zákony, toto není otázka pro laiky.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]