Domácí pečivo

Od: Datum: 02.11.15 22:57 odpovědí: 1 změna: 03.11.15 03:17

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda prodávané pečivo v kavárnách/čajovnách/bufetech apod. s označením "domácí" (např. domácí závin, koláč, slané pečivo...) musí splňovat nějaké normy a jaké hygienické vyhlášky se na takto prodávané pečivo vztahují? Mohou si majitelé např. kaváren prodávat v podniku produkty vyrobené doma?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 03.11.15 03:17

Zkusím odpovědět postupně:

- jakékoliv pečivo pod jakýmkoliv názvem musí splňovat stejné hygienické normy

- prodejce může narazit, pokud vydává prodávané zboží za svůj výrobek a pouze je překupuje

- své výrobky samozřejmě prodávat může, pokud jsou nezávadné.

O splnění hygienických norem rozhodují příslušné instituce a zákony, toto není otázka pro laiky.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.