Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potrebuji radu od kreativnich jedincu, kteri mi poradi. Do tydne musim odevzdat nazev maturitniho projektu. Vybrala jsem si obchod se zdravou vyzivou, ale uz nekolik dni badam nad nazvem.. Chtela bych samozrejme neco kratkeho, lehce zapamatovatelneho a vystizneho. Je mi trapne se ptat, ale proste me vubec nic nenapada. Moc se mi libi nazev treba sedmipihata.cz (jiz existujici nazev) a prave nejaky nazev v podobnem "stylu", takovy vtipny, cesky... Byla bych moc rada za nejake napady, inspiraci...
Před časem jsem v jedné zdravěnce uviděla čaj Sedmikvítek. To slovo se mi tak zalíbilo, že jsem čaj koupila (je moc dobrý). Takže za mě - Sedmikvítek. Dalo by se nakreslit i pěkné logo.
Ale moc se s tím netrapte, pravděpodobně jsou všechna pěkná a použitelná slova využita jako názvy časopisů, organizací, jiných zdravěnek, čajů atd. Hlavně aby byl kvalitní obsah práce
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.