Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tarif O2 mini cena hovoru - cena navíc?

Od: zarouz odpovědí: 2 změna:

Mam pevnou linku tarif O2 mini.Cena hovoru je 1,58 kc/min z pevne na pevnou.Ted jsem dost volal.Ale jen vic hovoru tak po minute.Takze asi tak 20 az 25 minut.Na strankach O2 jsem cetl ze jeste ke kazdymu hovoru je 5,95 s dph navic.Kolik tak muzu mit mesicni ucet?Doufam ze ne moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

počet minut x 1,58 (ve špičce) + počet hovorů x 5,95

Takže když budeme např. uvažovat 20 minutých hovorů tak cena bude 20 x 1,58 + 20 x 5,95 = 31,60 + 119 = 150,60 kč

starena*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že máte dotaz v poradně, máte určitě internet. Váš tarif neznám, ale mám velmi dobrou zkušenost s voláním ha-loo právě z internetu. Podívejte se na to. Zde platíte při volání na pevnou linku 1Kč ve špičce, 0,50Kč mimo špičku. Doba hovoru se počítá na sec. Žádné další poplatky, on-line si nabijete kredit, podíváte se na výpis volání, atd. Jedinou podmínkou je, abyste minimálně 1x za rok jednou volal nebo přijal hovor. I volání na mobil je výhodné, pro všechny operátory je to teď asi 3,90Kč/min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]