Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někde jsem zaslechl klep že před revolucí na zámku v Čimelicích byly postižené děti a že pan Schwarzenberg je po revoluci pěkně vystěhoval. Nevím co je na tom pravdy, pan Schwarzenberg je mi velmi sympatický a nikde jsem nic podobného nečetl. Je to pravda nebo pouze jde o nějaký "drb"? Děkuji
Já sám nemohu říci do je pravda a co lež. No a ty to víš přesně a dokonce víš kdo ty lži šíří. No jasně FANATIK. Co jiného čekat.
Fanatik jsi podle všeho ty. Kdybys četl článek v odkazu v první odpovědi, jak už tě upozorňuje Jethro, tak bys věděl, že to skutečně byla lež a také to, že sám Miloš Zeman osobně ji použil v jedné z předvolebních debat. Popírat faktické argumenty a nazývat jejich použití fanatismem je od tebe poněkud prostoduché. (Že bych ještě dodala: "Co jiného čekat."? Ne, asi se ovládnu...)
Když lžou jedni, proč by nelhali druzí. Nevidím v tom žádný rozdíl. Věřím jen tomu co se sám přesvědčím.
doplněno 02.02.13 23:07:Jednou jsem poskytl na ulici krátký rozhovor TV Prima. Slyšel jsem to odvysílané. Bylo to tak vystříhané, že smysl vyzněl úplně opačně než jsem řekl.
...vaši piču jsem taky neviděl, ale věřím, že jí máte... pro ty, co nevědí, tak je to z filmu Kurvahošigutentag.
Něco na tom je. Ovšem dnes ráno na ČT24 běžela beseda a údajně prý 45% národa trpí povolební depresí a měli by navštívit psychologa.
Obávám se, aby vyjádření některých jedinců nebylo tímto ovlivněno.
Takže předpokládám, že pokud jednoho z kandidátů neznáte blízce a osobně, u voleb jste nebyl, protože informacím od nikud se nedá věřit. Nebo snad přecijen věříte, když něčemu věřit chcete... hmmm?
Ach jo pravda a láska zase dostala na pr... a V.K. tomu nasadil korunu. Je fakt, že určitému typu lidí se líbí, "jak to dokáže M.Z. "každému nandat" , a jeho styl (rádoby lidový "podívejte se") je jim zřejmě blízký. Přičemž dlouhodobější paměť již také mnohým z nás asi už moc neslouží. No nedá se nic dělat - byla demokratická volba (sice s pomocí lží a přinejmenším nepravd, které byly sice omluveny a uváděny na pravou míru, ale bohužel těsně "před" a tak již bylo dobře "zaseto" a svůj účel to už přece splnilo ne?) a tak se na to budeme opravdu muset dívat celé volební období. Věřím, že se opět jako ČR "proslavíme" až M.Z. vysvětlí na státní návštěvě anglické královně, proč že je ta šlechta vlastně zdegenerovaná a řekne si jí o popelníček...( Nu což, to se polovině národa líbí, takoví tedy asi (zpoloviny ) jsme. Brunátná tvář a hospodský styl, "jak blízké a sympatické"...
Podle mého mínění, na ten Váš příspěvek přesně sedí tento komentář. Hlavně odstavec "Voliči Karla Schwarzenberga byli kvalitnější".
No v tom videu KS hovoří něco že po 18-20letech si to nepamatuje. Tedy si nepamatuje co se dělo cca v r. 1993-1995? Proč tedy Táňa Bílá tvrdí, že se stěhovala do Písku už v r. 1982, tedy o cca 13 let dříve než tvrdí KS? Tady něco nehraje. Co nevím. A nebudu spekulovat. Jen tvrdím, že ty dvě výpovědi si navzájem odporují v datumu.
Knížeti sice nefandím ale pokud by zámek nebo jakoukoliv budovu vrátili mě a troufám si říct i každému z vás, jistě by jste chtěli adekvátní nájemné a pokud byste měli se zámkem jiný záměr tak by se stávající nájemce stěhoval a to i kdyby to bylo 100 děcek bez noh. Nechápu co je na tom divného, můj majetek moje volba co s nim udělám. To ty slavé církevní restituce mi vadí podstatně víc. A to, že se neustále mluví o tom co kdo řekl v předvolebním boji kdy každý normální člověk tuší jaké je to svinstvo a že jde jen o získání hlasů voličů aby se po zvolení na všechny sliby zapomělo mě překvapuje. Nemyslíte si přece, že někde jinde na světě to funguje jinak? V Čimelicích byla na zámku filmová škola.
Jo funguje to různě. Byla nebyla, v Jablonci jedna školka. Měla být zrušena, proto byla vila zrekonstruována a měla být prodána. Z ničeho nic se objevila restituentka z ciziny. Školku ji měli vrátit. Restituentka se vyjádřila, že jestliže tedy vila slouží dětem, že ji nechce, a věnuje ji státu. Nahonem se tedy ze skoro již prodané vily udělala zákl. umělecká škola. Majitelka přijela, a když viděla bohulibý účel budovy, tak udělala jak slíbila. A pokračování? Ta ZUŠka tam byla asi rok, potom ji zrušili a zrekonstruovanou vilu si rozdělila místní honorace. Státu, na rozdíl od restituentky, naprosto na těch dětech nezáleželo. Restituentka ve slepé důvěře v náš stát, ostrouhala. Jak jí asi dnes je? Morálka? Ze strany státu? Nenechte se vysmát.
A proto je úplně jedno, kdo koho a proč vystěhoval. Ve státě, který se sám, prostřednictvím svých úřadů, chová jako podvodník, je to prkotina. Neustále totiž platí statistika - ta vila v Jablonci určitě nebyla jediná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.