Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevíte prosím vás někdo, o jaký druh kamene jde na snímku?
V obchodu mi to paní sdělila. ale než jsem došel domů, tak mi to vypadlo. Začínalo to na M...
Díky moc za pomoc!
Na netu jsem našla toto:
DRAHÉ KAMENY - Tyrkenit - howlit - magnezit -Tyrkenit se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Uložíte-li ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud je způsobena příliš aktivní myslí.
Tyrkenit pomáhá spojení s duchovními dimenzemi. S jeho pomocí lze naladit a připravit mysl, aby dokázala přijímat vyšší moudrost a byla schopna vhledu do nitra dění. Pomáhá i při cestách mimo tělo a při práci s minulými životy. Pokud soustředíte mysl na kousek tyrkenitu, můžete cestovat do jiné doby nebo do jiné dimenze. Přiložením na třetí oko otevřete cestu ke vzpomínkám na minulé životy včetně "meziživotů"a doby strávené v duchovní dimenzi.
quality-point.net/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.