Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se začít

Od: toreet* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, je mi 15 a randil jsem se super holkou, bylo to skvělé, srandy kopec a já jsem k ní něco cítil, a ona asi také. Domluvil jsem se sní na jeden den že ji uvidím. Jelikož jsme se měli rádi tak ode mne čekala něco víc. Sama se mě nato ptala, co udělám, až ji uvidím. Já jenom napsal : To se dozvíš zítra :P... Jenže. Co jsem ji spatřil, celý jsem otrnul. Nic sem neudělal. A nebylo to poprvé. Prostě se bojím začít s těmahle věcmi . Neobejmul jsem ji, nedal jsem ji pusu.. Jenom jsem se na ni TUPĚ zíral a vyptával se jaká byla cesta, jelikož zrovna přijela domů. A strašně mě to se**. Připadá mi to až směšný, jenže se neustále bojím. S tou holkou jsem už v pohodě a vypadá to, že bych to mohl skusit znovu, jenže se toho bojím a užírá mě to. Nevím proč se mi to děje. Jakmile příjde na tohle tak jsem srab.. Poraďte mi prosím..

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Hele, kámo, te Ti 15, krásný věk, hlavně ze sebe nedělej nějakýho matadora "to se dozvíš", nehraj si na kinga, kterej už měl "mraky" holek. Vrať se na zem, a chovej se k ní tak, jakej fakt jsi! Když na tu holku nebudeš před kámošema "haurovat" a budeš se k ní chovat slušně, tak Ti ona ráda odpustí Tvou nesmělost a ještě za ni bude ráda. Protože i pro ni to bude "důkaz", že jen ONA je ta Tvoje jediná...

vlasatec*
hodnocení

0x
K ničemu se nenut, buď prostě svůj, třeba tě příště obejme sama a pak už to bude lepší.
toreet*
hodnocení

Mohu v to doufat. Ale připadne mi to divný. Chtěl bych jí navrhnout další venek. Jenže se bojím že bych to zase zmrvil. Přeci bych měl začít já.

hop®

Myslím, že jsi zatím nic nezmrvil! Klidně jí navrhni další "venek", i když to "zase zmrvíš" - ne. posuneš se o kousek dál!

Někdy dvěma zamilovaým lidem stačí i mlčení a je jim spolu fajn.

Navíc nevím, proč si myslíš, že bys měl "začít" Ty, většinou je muž HLAVA rodiny a ženská je ten KRK, který s tou hlavou točí. Takže pokud ONA nebude chtít, abys ji dobýval a získával, tak Ti to dá JASNĚ najevo. Pokud Ti to najevo nedala, tak čeká, že jí dáš najevo, že o ni stojíš...

toreet*
hodnocení

Právěže mi to dala už dost najevo.

hop®

Jo, tak se prostě překonej, chyť ji za hlavu a dej jí velkou pusu, jazyk do krku, ona to asi chce!

Když se bude bránit, tak sama neví, po čem touží...

A když se bránit nebude, tak koukej rychle utéct, než Tě znásilní *smich*

toreet*
hodnocení

Hned když ji uvidím nebo až na konci? :D jelikož za ní dojíždím

hop®

Hned ne, před autobusem by to vypadalo že seš moooc nadrženej... *smich*

doplněno 09.06.13 22:27:

Jdi s ní někam, na zmrzku nebo colu, a pak uz musis vystihnout ten spravnej okamzik...

doplněno 09.06.13 22:31:

TY PITOMČE, zkus si představit, jak se vůbec mohli nějaký lidi sejít a vážně seznámit BEZ INTERNETU! *smich*

... asi mohli, jinak bych tu nebyl já, ani mnoho ostatních...

... jen chci říct - zkus si poradit taky trošku sám, bez netu, bez mobilu...

... pak budeš ten správnej kluk do nepohody pro jakoukoli babu...

toreet*
hodnocení

Já se sní bez internetu také seznámil. :)

hop®

... a bez mobilu... ;)

toreet*
hodnocení

Tak to né. to už jsme se domlouvali přes mobil nebo facebook :D ale potkal jsem se sní venku :) pak si mě našla na Fb a přidala si mě :D

hop®

Hele, TY WOE, tak co furt řešíš?! Tě asik ONA trošku chce, tak neměj ZBYTEČNEJ problém - ten si děláš asik fakt sám, nedělá ho ona! Tak se sakra přestaň podceňovat! A uvědom si - kdyby Tě NECHTĚLA, tak Ti to dá najevo. A nedá si Tě do přátel a vůbec Tě na FB nebude hledat...

Chňápeš! ;)

toreet*
hodnocení

CHňápu, sama mi to napsala, už jsem si sní o tom psal. Jenže se bojím že se to bude opakovat. Teď už by to bylo horší.

hop®

JAK horší, proč - jestli tý holce za něco stojíš, tak to nebude horší, protože si navzájem vyhovíte...

toreet*
hodnocení

Díky, cením si tvých rad. A jelikož jsem nemocný tak si ještě počkám. Doopravdy díky moc za rady. Potřeboval jsem se nato podívat i z jiné stránky. Doufám že mi to pomůže :)

toreet*
hodnocení

Abych řekl pravdu, napadlo mě, kam bych sní ten den zašel. Takže moc Děkuji :)

hop®

Nemusíš děkovat! Hlavně Ti přeju, aby ses uzdravil a pak Ti to s ní vyšlo! *placni*

toreet*
hodnocení

Abych řekl pravdu, zdvihli jste.mi i náladu, páč jsem vůbec nevěděl, jestli to mám sní domluvit, co bych ten den dělal a kam by jsme šli atd. Všechno mám teď před očima. A, mám z toho dobrý pocit. :)
hop®

No, aspoň něco jsme Ti zdvihli! ;)

Tak koukej zabojovat a věřit! Držím palce!

Zbytek Ti "zdvihne" ona! *palec*

mowla*

Naprosto se nestresuj nějakým "začít bych měl já"... ;) Není to ani nutné, ani jasně dané - začne ten, kdo v danou chvíli více ´chce´ - nebo koho to dříve napadne. Další "venek" navrhni a nech situaci plynout, mnohem lepší je uržovat holku v dobré náladě a veselou, než se ´křečovitě´ snažit o něco, co se domníváš, že se ´sluší´. :-D

toreet*
hodnocení

No tak to vím, pokaždý jsem se sní hafo nasmál, dělám celkem kraviny takže bych typoval že nuda není. A s tématama nemám problém. Jenom tohodle se Bojím..

vlasatec*
hodnocení

0x
maximálně se ji otevři a napiš že jsi trochu nesměly, určitě to pochopí a třeba ji napadne tvou smelost trochu popohnat.

toreet*
hodnocení

Díky, cením si vašich rad :) Právěže jsem si nebyl vůbec jistý.

vlasatec*
Hele jestli nejsi na rychlý akce tak na to jdi pomalu. Dejte si zmrzku a pak jděte třeba do parku, když se zastavíte a budete něco pozorovat, třeba veverku tak se k ní pomalu přibliž a třeba ji pohlaď po zádech. Ona určitě zareaguje, takže budeš moct jít blíž a obejmout ji. Klidně se můžete chvíli jen tak tulit a když ji budeš mít na svý tváři tak pomalu přejdi na rty. Dobrý místo je třeba malý most přes potok kde budete pozorovat ryby, to si ji můžeš krásně opřít o zábradlí :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]