Dobrý den, mám dotaz ohledně porodneho a dokládání o výši příjmů v předchozím čtvrtletí. Mám termín porodu 15.2. tzn. Jestli to dobře chápu, tak budu muset dokládat příjmy za říjen listopad a prosinec? .. Já nemám nárok na materskou - nikdy jsem nedělala, jsem vedena na úřadě práce, chtěla bych se zeptat, co musím mit místo doložení příjmu, když žádné nemám? A jeste, přítel v září 2012 začal podnikat ale v říjnu 2012 podnikání ukončil - tzn. Nemá podané daňové přiznání na finančním úřadě ani nic jiného. Jak tedy bude dokládat příjmy za měsíc říjen, když na finančním úřadě nic nedokladal, protože neměl téměř žádný příjem za tu dobu. Děkuji
až půjdete žádat o rodičovský příspěvek a o přídavky,tak tam pouze uvedete,že jste byla do TP v evidenci ÚP a oni si zjistí sami co potřebují...to samé s přítelem,uvedete od kdy do kdy podnikal,oni berou nějaký průměr mzdy pokud nedával ještě daňové přiznání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.