Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová dálniční známka vs stará

Od: sanyo* odpovědí: 4 změna:

Dnes je poslední den v měsíci lednu, kdy platí ještě stará známka. Od zítra t. j. 1. února 2013 musíme mít všichni známku novou a také tu starou sundanou. Mimojiné to bylo teď v televizi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já bych řekl že Ty i v TV se pletete,NEMUSÍME mít dálniční známku (zatím tedanež nám zdaní všechny komunikace!)Dálniční známku vylepenou na patřičném místě musí mít jen ten kdo využívá zpoplatněné komunikace!

a neplatnou nesmí mít nikdo za sklem, jako třeba tohle či tamto atd...

hodnocení

0x

letos jsem to vyřešil bravůrně... vyměnil jsem i sklo, sice trochu drahý, ale nemusím řešit jak sundat starou známku *smich*

doplněno 31.01.13 20:45:

ještě mě napadla taková finta: než nálepku nalepíte, tak si ji párkrát přilepte na kalhoty, svetr atd. Nachytá prach, pak na ni dýchnout a přilepit. Nevypadá jinak a lze ji pak snadněji sundat. :)

tak to dělám i já, a ještě jí trošku prohnu, aby se nepřichytila celou plochou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]