Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si přečíst

Od: leenee odpovědí: 6 změna:

Prosím o tipy na nenáročné, dobře čitelné knížky, které vtáhnou do děje a nejdou odložit. Zůstala jsem doma s angínou a asi se brzy unudím :o( Nemám vyhraněný vkus, takový klasický střední proud. Nemám ráda sci-fi (katastrofické mi naopak neva, ale žádné Hvězdné války, ufo, atp.), horory a červenou knihovnu. Mám ráda třeba J. Deavera, H. Denkera, právě jsem dočetla Paganiniho smlouvu od Keplera a Hypnotizér se taky četl dobře, naopak třeba do Larssona jsem se nezačetla... Líbil semi Černobílý svět, Přechod, Dokonalý svět, Den Trifidů... Nehledám literární hodnotu, jen potřebuji zabít čas :) Za jakékoliv tipy moc díky ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lee Child, série o Jacku Reacherovi

databazeknih.cz/...

Janet Evanovich, série o Stephanii Plum

databazeknih.cz/...

artemio2*
hodnocení

0x

Tři kamarádi od E.M.Remarque.Kniha o hluboké lidskosti z doby,kdy život měl s tím dnešním společný jen název.Nic víc.

hodnocení

0x
Doporucuji Lolitu, Noc Trifidu, Saturnina, Obraz Doriana Graye...

martinjelinek*
hodnocení

0x

Když máte angínu jak ty tituly narychlo seženete, nechcete si je stáhnout z ulozto.cz ze ne?

za mě například Dlouhá cesta...kniha napsaná podle skutečné události o lidské vůli přežít a osvobodit se

A pak moje top je Pán prstenů 1 2 a 3

askmenow*
hodnocení

0x

Svět podle Garpa nebo Pravidla moštárny (Irvning)

Cesta (McCarthy)

Krysař (Dyk)

Obraz Doriana Graye (Wilde)

Sofiina volba (Styron)

Vejce a já (MacDonaldová)

Krysař a Cesta jsou takové jednohubky, ale působivé knihy. Hlavně Cesta - ta je hodně smutná. Vejce a já je asi nepohodovější čtení. Obraz D. Graye je klasika. Irving je současný autor, podle mě stojí za povšimnutí, ale ne každému sedí. Sofiina volba už je vlastně taky klasika, doporučuji i pokud jste viděla film, kniha má úplně jiný rozměr.

hodnocení

0x

Moje nejoblíbenější jsou Nervy od Dicka Francise a Tančím tak rychle, jak dokážu od Barbary Gordonové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]