Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem složenku typu B /z jejich učtu do mých rukou/, která mi nepatří... je chybně zaslaná navíc
Když složenku neodešlu hned zpátky, ale budu mít složenku u sebe (celou nevyplacenou), počkám až projde platnost, nebo složenku prostě vyhodím do koše, vrátí se zpátky firmě, která je poslala?
Nebo až projde platnost zůstane to zapomenuto a firmě se to nevrátí?
Kde mají informaci, že nebyla vyplacená složenka, když tu složenku mám já u sebe?
Díky za info.
Jde mi o to, že když to nechám projít platností, jestli můžu být v klidu a peníze dostane firma zpátky i tak, aniž bych to musela odesílat zpět.
Dobrý den, neproplacená složenka typu B, resp. ty peníze pošta vrátí zpět. Nemusíte si s tím dělat starosti. Když nikdo v termínu peníze nevyzvedne, tak jdou zpět. Zdravím!
Ahoj. Je to tak, jak to tu popisuje BEN. Jen bych upřesnil, že se asi jedná od Peněžní poukázku, nebo ŠEK. Ano, pokud není vyzvednutá- obdrženy peníze z ní, tak se nic neděje. Někdy se stalo, že ji ze schránky někdo ukrad, nebo ji tam spálil a muselo se čekat, až byla napsána další. Tohle se stávalo s poukázkami třeba ze Sociálky. Nech to být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.