Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaký je nejlepší server pro hledání práce?Kromě prace.cz,firmy,jobs?
jaký se vám osvědčil jako nejlepší-nejaktualnějsí?
díky
Zdravím,
asi Vám neporadím zdroj na netu konkrétně,nicméně Váš dotaz zodpovïm.Nejlepší jr po známosti,já sehnala tak místo a to jsem taky néjakou chvilku hledala po různých stránkách a oslovovala i konkrétní firmy,kde nebyla ani nabídka prac.místa,nicméně jsem to zkusila,vím co můžu v dané oblasti nabídnout.
Takže nejlépe přes kámoše,rodinu a známé.
Když ony tyhle inzertní stránky mají spoustu (většinu?) nabídek z agentur. A to se pak nic nedozvíte, ani název potenciálního zaměstnavatele, takže absolutně k prdu. Naopak bych úplně nezavrhoval zmíněné stránky Úřadu práce. Ale já jsem svou poslední práci našel normálním vyhledávačem, prostě pár vhodných slov s vyloučením těch nejprofláknutějších pracovních serverů a on nalézal stránky s nabídkami, občas se jednalo přímo o firemní stránky, a kupodivu tam byla i "nabídka pro mě", i když asi 3/4 roku stará. Ale jak jsem pak zjistil dotazem, stále byla platná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.