Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší server pro hledání práce

Od: martinxx1 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jaký je nejlepší server pro hledání práce?Kromě prace.cz,firmy,jobs?

jaký se vám osvědčil jako nejlepší-nejaktualnějsí?

díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
martinxx1
hodnocení

dobrej vtip*smich*ale teď vážně;)

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

asi Vám neporadím zdroj na netu konkrétně,nicméně Váš dotaz zodpovïm.Nejlepší jr po známosti,já sehnala tak místo a to jsem taky néjakou chvilku hledala po různých stránkách a oslovovala i konkrétní firmy,kde nebyla ani nabídka prac.místa,nicméně jsem to zkusila,vím co můžu v dané oblasti nabídnout.

Takže nejlépe přes kámoše,rodinu a známé.

johhny16*
hodnocení

0x

Taky mám taky názor na tuto otázku.Nejlepší je přes znameho atd.Přes agentury a inzeráty na netu nikdy neseženete dobrou práci ,která by vás bavila, vyhovovalo,a hlavně byla dobře placená.

martinxx1
hodnocení

Ale jo seženu s tim jsem problém nikdy neměl jen mě zajímá jaky server je tak nejlepší:)

trysha
25.01.13 01:40

Jobs.cz

iz*
hodnocení

0x

Všechny a žádný. U každého je něco dobrého a něco méně.

Nevím, proč zavrhujete Jobs.cz a Práce.cz, já bych se jim nevyhábala (mají největší návštěvnost a tedy i největší počet inzerentů).

Zkusit můžete i Monster.cz. Ostatní - menší - jsou podle mne spíše ztráta času.

martinxx1
26.01.13 17:49
hodnocení

díky;)

hm*
hodnocení

0x

Když ony tyhle inzertní stránky mají spoustu (většinu?) nabídek z agentur. A to se pak nic nedozvíte, ani název potenciálního zaměstnavatele, takže absolutně k prdu. Naopak bych úplně nezavrhoval zmíněné stránky Úřadu práce. Ale já jsem svou poslední práci našel normálním vyhledávačem, prostě pár vhodných slov s vyloučením těch nejprofláknutějších pracovních serverů a on nalézal stránky s nabídkami, občas se jednalo přímo o firemní stránky, a kupodivu tam byla i "nabídka pro mě", i když asi 3/4 roku stará. Ale jak jsem pak zjistil dotazem, stále byla platná. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]