Nejste přihlášen/a.
Rád bych se dozvěděl všeobecný(nebo obchodní) název a prodejce folie z materiálu podobnému Mironalu (zřejmě se jedná o polyuretan), který je z jedné strany opatřen lesklou hliníkovou vrstvou. Je asi tři milimetry silný a dá se z něho ušít ochranný obal třebas na lyže. Poraďte!
Tato folie se také používá jako ochranný obal na křídla modelů letadel při jejich přepravě. Ta, o kterou mám zájem nesmí být založena na bázi polystyrénu, protože tento stárne, láme se a kroutí. Musí být založena na pěněném polyethylenu nebo polyuretanu s hliníkovou odraznou vrstvou. Na trhu je jich několik, v různých cenových hladinách. Já mám zájem o folii prodávanou v metráži. Na tu jsem, bohužel, zatím nenarazil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.