Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srandovní jména obchodů,restaurací atd

Od: martin12* odpovědí: 25 změna:

Prosím mohli byste mi najít nějaký srandovní jména obchodů nejlíp i s fotkama.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

U slepé kočičky

slepakocicka.cz/...

doplněno 04.01.13 22:18:

A pár jich máte tady ve článku: cestovani.idnes.cz/...

saw*
hodnocení

0x

Občas zajdu do restaurace: Na blbým místě..

prahanablbymmiste.cz/...

hodnocení

0x

V Praze na Žižkově je Kuře v hodinkách

doplněno 04.01.13 21:55:

Ještě chodím do Potrefené husy - to je síť restaurací již na více místech v republice.

hodnocení

0x
Já si nemohu vzpomenout na jméno ulice vedoucí z Karláku nahoru...
doplněno 04.01.13 22:08: Máš pravdu, hope!
Vzpomínal jsem, ale rumová, griotková ani slívovicová či trnková to nebyly. A na tu žitnou jsem si jako abstinent nevzpomenul.
doplněno 04.01.13 22:25: Rejpej si jak chceš, já kráčel do kopce, teda nahoru...
Srandovní jména obchodů,restaurací atd
hop®

Hejkálku, Žitná, těsně nad Karlákem... ;)

doplněno 04.01.13 22:02:

Na tento podnik má vzpomínku můj kamarád - taxikář. Těsně po otevření (ještě tento klub nebyl známý) mu nastoupil do auta zákazník, a na dotaz "tak kam pojedeme?" s ledovým klidem odpověděl "do Prdele"... *smich*

doplněno 04.01.13 22:14:

A neodpustím si ještě rejpnutí, Žitná nevede z Karláku nahoru. Z Karláku nahoru vede Ječná, Žitná vede dolů na Karlák! Obě jsou totiž jednosměrky, jedna z Karláku, druhá ke Karláku. A pokud by si je někdo pletl, tak v JEčné JEzdí tramvaje... ;)

pohanka*

Chodím okolo, ale ještě jsem si podniku tohoto jména nevšimla. Myslím, že už tam tento podnik není.

pohanka*

Na Praze 1 v Příčné ul. 4, je restaurace Čekárna. Tak snad se tam na objednané dlouho nečeká. A ve Školské je pohádková restaurace ,,U hloupého Honzy,,. Na Václavském nám. je restaurace ,,U Balouna,,.

doplněno 05.01.13 12:55:

V Karlíně ,,Mlsná kavka,,.

doplněno 05.01.13 12:57:

Na Praze 9 jsem našla ,,Modrá opice,,.

hodnocení

0x

U Žida, tady kousek od nás :)

hop®

U Krkovičky se dá odhadnout, že pracuje v pohostinství, ale že má vlastní podnik, to jsem opravdu nevěděl... *ua*

doplněno 04.01.13 22:51:

Miki, Ty raději mlč, Ty to jedeš na více frontách, my víme... *smich*

doplněno 04.01.13 23:08:

Ladine, u té Jagušky se mi líbí otvíračka, "do?"

To jsou ideální hospody, které otevřou když někdo přijde a zavíraj, když všichni odejdou! :)

ladinpraha*

Když může mít Hejkal horskou chatu ... Třeba nás někdy pozvou.

doplněno 04.01.13 22:50:

I s Jaguškou.

tak abych nevypadal tak skromně, tak se přidám *smich* mikirestaurant.cz/...

doplněno 04.01.13 22:45:

a nesmím zapomenout na Okamurovu MIKI TRAVEL :P mikitravel.cz/...

Milý Ladine, to jsem ani nevěděla, že mám také svou restauraci. Myslela jsem, že mým majetkem jsou jen sáňky, černý kocour a chalupa na kuřích nohou. Inu, to ty restituce, ty dokáží člověku zamotat hlavou!

Jinak bych Tě pozvala ráda. I s Hopíkem. A některými dalšími příjemnými rádci.Myslím, že by bylo veselo. Ale musím počkat, až co na to Hejkal. Sysel má vždycky pravdu, nemohu rozhodovat bez něj!*smich**ua*Jaga.

doplněno 05.01.13 05:31:

Když jsme už před mnoha lety /asi ještě za totáče/ jeli do Prahy autobusem do divadla, zaujala nás hospoda, kolem které jsme jeli. Jmenovala se U CHCÍPÁKA.

doplněno 05.01.13 05:37:

A kdysi jsme při pěším výšlapu po Železných horách navštívili hospodu U KULHAVÝHO CECKU. Neměla jsem z toho dobrý pocit. Stará majitelka měla opravdu pořádně vytahané vnady a silně napadala na nohu. Z toho by se asi sranda dělat neměla.*bzum*

Bábinko, já se pro změnu k té nemovitosti nepřiznávám! Ješte by tu mohl být někdo z berňáku a ...
Mně stačí i ta tvoje chaloupka na té kuří nožce. Jen v ní nesmíme moc řádit, přece jen zub času už dost nahlodal..

hodnocení

0x

Penzion U TŘÍ VOLŮ :)

utrivolu.cz/...

zabu
hodnocení

0x

V jablonci-Pasekách byla hospoda jménem Šílená nuda.

zabu
hodnocení

0x

Jo a kousek od Turnova je Hospoda u zrcadlový kozy.

hodnocení

0x

U nás v Jičíně je restaurace U šuků. Bohužel foto nemám.

05.01.13 02:55

tomasgulas
hodnocení

0x

Kamarád mi říkal, že v Praze chlastal U Suchý Dásně:

suchadasen.cz/...

ronyx*
hodnocení

0x

V Praze8 - Karlíně byl bar s názvem "HROB". Fotka vývěsního štítu je v fotogalerii pipi-pipi.com/... Než to tam celé vybourali, tak byl proti výjezdu z ulice Švábky (dnes už to tam vypadá celé jinak).

doplněno 05.01.13 07:20:

Další zajímavé názvy např. pipi-pipi.com/...
Neoficiální název pivovarské hospody pivovaru Broumov Olivětín je už od poválečného období "U Hitlera"podle vzhledu tehdejšího hospodského. Je to ten veliký dům v křižovatce přímo pod pivovarem.

krkovicka*
hodnocení

0x
V Bruntále u autobusového stanoviště je pivnice U Špinavé vesty.A že špinavá je;).Fotku nemám.Frenštát pod Radhoštěm- Hostinec Záchytka.Velice pěkný a utulny.Přehled všech restauraci crest.cz/...
Kdysi jsem chtěla vlastnit pohostinství.Než jsem zjistila co to obnáší...

hodnocení

0x

Když už jsme u těch pozadí, hýždí, zadečků, řití a pod, cs.wikipedia.org/... tak např.

barprdel.cz/... v HavlBrodě, nebo rockacprdel.cz/... v Berouně, nebo prdellipa.cz/... v Č. Lípě

doplněno 05.01.13 10:23:

pohanka má pravdu, našel jsem tam už jinou firmu. (na NORC - street level... děkuji)

Srandovní jména obchodů,restaurací atd #2

hodnocení

0x

Bů Bů klub Jarosl/... Google mapy

Je to bývalý kravín (proto BůBů), teď je dole Pila a stolárna a nahoře restaurace s bowlingem.

V Brně, Jihlavě a Zlíně jsou restaurace V práci. Dobrý podnik pro podezřívavou manželku a manžela, co moc neumí lhát. "Kde jsi zase tak dlouho!""No V práci, kde jinde"*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]