Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Semelová zase perlila

Od: humbucker* odpovědí: 18 změna:

Ahoj. Ano, zase. Jeden by se zeptal, proč to furt dělá? To pořád potřebuje někoho nasírat? To jí nestačí, že je stranicí v té své povedené straně? Proč za kecy z loňska a pár kecům po 21.8.2015 jde k soudu až příští rok? Vlastně by měl být zavřená v blázinci. Bez možnosti návratu. Taky vás ty její kecy uchvátily?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč by mě měly uchvátit?Dneska si může každý kecat,co chce.

buss
hodnocení

0x

Může si přece kecat co chce, jen si musí dát na pozor na hubu. Chcete to zakázat, či není svoboda projevu (odcuď pocuď)?Jsou mi kecy! mnohých u ... Mám jiné starosti, né? Pak by se muselo zavřít lidí... Napište jí.

iz*
hodnocení

0x

Neuchvátily. Já ji nesleduji.

Nebýt Vás,

ani nevím, že zase "perlila"...

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.A kdo je vůbec Semelová? a taky proč tě to tak štve? ať se nedostaneš do blázince...

hodnocení

0x

Humbuckere, mě také nadzvedla a dost vysoko. Když jsem to vydýchala, řekla jsem si, že to je vlastně dobře. Odkopala se a všem je jasné kdo je a co je. Tohle by se mělo dít před volbami. Ne prázdné osočování a vytahování špinavého prádla na někoho, ale dát najevo svůj postoj a své přesvědčení. Konec konců, příjde mi hodné obdivu, když někdo řekne svůj názor, o kterém ví, že nebude přijat, než kdyby převlíkal kabát a pindal blbostě na omluvu své pozice u koryta. *sok* Její vzor, K.Marx definoval člověka: "Toliko člověk domýšlí důsledky svých činů." Soudružka domyslela a přesto řekla, netajila se svým přesvědčením a svými názory. Klobouk dolů, to zase jo. :-D Ale že pohla bahnitým dnem našeho rybníčka!

hodnocení

0x

Semelovou nesleduji, jen z různých titulků článků a zaslechnutých zpráv tuším, o čem tak asi její vyjádření bývají. Ptáte se proč to dělá. No přece mluví ke svým. Každý politik (bývalý, současný i budoucí) mluví ke svým. Pokud se jeho názory ostatním soukmenovcům líbí, dostane se dotyčný na volitelné místo na kandidátce. Pak je zvolen a pokračuje ve svých vyjádřeních. Takový trochu uzavřený kruh.

Sebevětší blbost si své uši najde. Každý z nás si při sledování veřejných vystoupení nejrůznějších lidí někdy říká "to je pravda, tesat do kamene", jindy nahlas volá "to je v*l, ať už drží zobák".

Vy přejete paní Semelové blázinec, její spolustraníci jí pravděpodobně tleskají. Tak to zkrátka je.

bambula*
hodnocení

0x

Od Velkého sametu bylo těch semelků více, kteří kvalitně perlí a perlí a slibují

jentak*
hodnocení

0x

Máme svobodu projevu. Proč tolik hysterie kvůli slovům? Nebo zase budeme zavírat za nesouhlas s režimem?

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Nějak se ani nedivím, že mají komunisti pořád svých 10-12% při jakýchkoliv volbách. Jakoby byli někteří jejich voliči i tady. Tak to nějak cítím.

Samozřejmě,že jsou někteří voliči komunistů i tady,přece nechceš říct,že tato poradna je určená jen pro voliče jiných stran,než komunistů.Takže,pokud to cítíš,máš určitě dobře vyvinutý čich. Já sám,abych se přiznal nepatřím mezi voliče komunistů.

I když nejsem jejich volič tak díky tomudle posametovýmu bordelu kterej tady vládne bych nebejt občasnejch excesů soudružky Semelové a jinejch jí podobnejch exotů možná jejich voličem byl.

A to sem byl po roce 89 soudně rehabilitovánej.

doplněno 28.08.15 14:24:

Proto tvrdím že si víc vážím většiny těch obyčejnej lidí kteří v Listopadu 89 nevrátili rudý knížky a neorganizovali v Občanským Fóru ale zůstali tam.

volic

No Luisi ono to bude asi tím, že ti největší hajzlové z té strany utekli a usídlili se v jiných stranách. Vždyť i všichni tvůrci té kupónové privatizace tam byli. Ten hlavní měl aspoň přihlášku. Sdílím stejný názor ač byl taky postižen. Jen ta Semelová mne nepřivede z rovnováhy zvláště když znám média. O rozkrádačkách se tak moc nepíše o korupci těch VIP taky ne. Soudci jsou na tom tak špatně, že kradou peněženky. Soudkyně udělá z Nečase hotového beránka. A ty miliónové dary té jeho byly jistě z lásky. A takový Ransdorf, když škrtne autem o kandalábr tak to je hned na titulní straně.

A pokud je někdo zaslepen fanatismem, tak nikdy přemýšlet nebude.

Chlapci, kradlo se vždy, za každémo režimu. Jen jsme toho tolik nevěděli, páč se spousta věcí tutlala...

Dneska pán "H" nic neukradl, ale kolem si to spousta lidí myslí, po čase je to již svatá pravda..

Achjo cukrari, cukrari :)

Ono jde u toho kradení taky o míru, vytunelovaná fabrika by se špatně tutlala i za komunistů :-D

exxoduo
hodnocení

0x

je mi z ní na blití jako z kocába, zemana a (dalších) komunistů.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, soudružka Semelová je komunistka stalinského ražení a všem komunistům dělá "medvědí službu". Ovšem, zase tím ukazuje jejich pravé smýšlení, které se dobou nemění.

Svým způsobem je dobře, že se takto chová - je to výstraha. Smutné je, že je snad původním povoláním učitelka. Zdravím!

doplněno 30.08.15 10:58:

cs.wikipedia.org/...

doplněno 30.08.15 12:15:

jabraka - největší slabinou demokracie je to, že je pro každého. Soudružka Semelová zneužívá demokracii a není to žádná hrdinka, protože nemá obavu z mučení, vězení nebo šibenice. Ale, někdo by si třeba myslel, že je jenom hloupá paní, ale ona měla pouze tu smůlu, že se narodila do komunistické rodiny a prostředí. Převzala tyto rodinné myšlenky a není schopna jiných nebo vlastních. Je to vlastně svým způsobem oběť a chudák.

jabraka*
hodnocení

0x

Jen se divím,že nenávist proti názoru zasahuje tak daleko,že už nezáleží na tom,zda demokracie má chránit názor jednotlivce.

JABRAKA

humbucker*
hodnocení

Ahoj Jabrako. Dost se pleteš, nebo mýlíš. To není o nějaké nenávisti k té ženštině. Ona je jen šílená politikářka, která si nevidí z objektivních důvodů do vlastní huby. Právě u takhle ,,vzdělané,, ,,učitelky,, , by se to mohlo zdát divné. ale asi není. Ona to vzdělání získala taky v divné a pokřivené době.

BEN sem dodal rozumnou odpověď a něco informací v odkazu na Wiki. Pokus si to čtení přelouskat a snad ti to bude potom jasnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]