Ahoj,mam takovy problem.. Ve tride je kluk a bavi se se mnou,vic nez s ostatnima holkama.. Ale nevi ze se mi libi.. Ve skole si ke me seda a chova se jako nejlepsi kamarad,ale potom kdyz se jde ze skoly tak na me uplne ser* neodepisuje mi na zpravy.. Zatim co ostatnim jo.. Ted to bude znit dovne ale nejsem zadna nanynka ktery jde jenom o lajky,ale ostatnim lajkne alespon profilovku,ale me nic.. Jaky na to mate nazor? Protoze me to uplne totalne nici.. Jsem z nej porad ve stresu a depresich.. Kazdou noc probrecim ze pro nej nic neznamenam..poradite mi?
"Ve skole si ke me seda a chova se jako nejlepsi kamarad ..." Co chceš poradit? Že máš pusu a že ji máš používat? To snad víš ...
doplněno 07.10.15 21:24:
Ve 13 letech ještě nevíš, že pusa je k mluvení? A že řeč je jedna z nejzákladnějších komunikačních metod?
doplněno 07.10.15 21:33:
A ještě jedno takové malé upozornění: Používej vysavač k tomu, k čemu je určen. Svoji nudu zkus zužitkovat užitečnějším způsobem. Zkus si třeba zacvičit, ať se zbavíš svých 90 kilo.
doplněno 07.10.15 21:38:
V tom případě se zkus zabavit s tou 17-tiletou kámoškou, se kterou se přetahuješ o klávesnici.
Mně je to jasný, jsi vlezlá jak veš, otavuješ jej zprávami. Vem si příklad ze svých spolužaček, třeba oni nemluví jak sprostej dlaždič (omluva dlaždičům).
klejry
Nikdy me nenapadlo ze by ho ty zpravy mohli ontezovat. Dekuju.
jenom nějak nedokážu pochopit, proč si s ním potřebuješ dopisovat, když se s ním ve škole normálně bavíš? - vysvětli to stařence, která se s kluky uměla bavit jen normálně a bez pomoci PC ! - z čeho máš deprese?
To je promrhanýho času na FB a zde na poradně, viď? Kdyby jsi raději cvičila. Spíš nám napiš tvůj dnešní jídelníček a jak se ti shazují deka - kila. Že o tebe spolužák nezavadí se nediv, 90 kg není normální váha dívky ve školním věku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.