Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám hru asi Need for Speed

Od: gumidek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

pomohl by mi někdo s hledáním jedné automobilové hry. Tuším, že to bylo Need for Speed. Jezdilo se třeba částí vesnicí, pak lesem,atd... Bylo to určené pro starší počítače (asi pentium 1 nebo 2).

Dalo se ve hře ukazovat poškození třeba převodovky,motoru,spojky,brzd... a na obrazovce se zobrazoval stav zapomocí barev (červená,žlutá,zelená).

Nejvíc mi utkvělo v pamětí, když bylo auto poškozené, tak do zatáček od kol lítaly jiskry.

Nemohu zaboha najít, co to bylo za verzi NFS...

Poradíte? Dík. ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebylo to NFS 5 porsche? To si tak nějak matně vybavuju, byl tam jako HUD obrys auta s barevně označeným poškozením a určitě se jezdilo jak "v přírodě" tak po městech či dědinách :)

doplněno 26.01.13 13:50:

no tak teď jsem zkouknul videa na youtube a to poškození tam asi není... ale NFS porsche jsem hrával *smich* pak ještě Hot Pursuit 2 a 3

gumidek*
hodnocení

Taky to začínám prolézat, bohužel to poznám asi až hraním. Tehdy jsme to před 13ti lety hrály ve škole :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]