Nejste přihlášen/a.
zdravím, napadá mě jestli topíte i přes noc nebo jestli naložíte večer a ráno znovu zatápíte? když jsme topili třeba celou noc museli jsme 3x za noc prikládat a přeci jen ne vždy se člověk vzbudí.
ahoj, záleží jaká máte kamna... my taková obyčejná - než jdeme spát, naložíme, do rána vyhasnou, tak vyneseme popel a znovu zatopíme... ale je to v pohodě, máme klasické péřové duchny
my máme krbovky žádný kotel myslím že mají výkon 8 kw . jde mi o to někdo říká že je lepší když se topí cca nonstop než aby to do rána zhaslo a pak zase ráno zatápělo že se prý dost zanáší komín. nám teda docela vyhovuje jak to píšete vy: ráno se vybere popel a zatápí se, ikdyž duchny nemáme ale peřiny dokonale postačí
Já kolem deváté naložím 3 lopaty do Viadrusu, hodím na vrch časopisy a vydrží to do druhého dne do oběda. Stačí prohrabat, přihodit lopatu a nechat rozfajrovat. Do večera pak držím teplotu, abych večer zase naložil na noc.
Právě naopak, používám je jako nehořlavý dekl. Shoří, až když je rozšťouchneš. Ovšem Playboye jsem ještě nezkoušel, na topení je to dost drahý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.