Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možná brigáda se psy?

Od: femininka332 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

měla bych otázku jestli existuje brigáda se psy. Tím vším myslím jako brigádu venčení psů a to za finance. Nevím od kolika let je tato brigáda dovolena a jestli bývá nějaká úspěšná, ale zkušenosti se psi mám a moc dobře vím o čem mluvím.

Byla bych klidně ochotná investovat peníze za letáky, které bych vyvěšovala různě po zastávkách apd. Také vím že v dnešní době se lidé bojí cizím lidem psa vůbec svěřovat, ale mám zde známého mého strýce který má svou firmu.

Sice né se psy, ale jeho zákazníci vlastní také psy a tak mě napadlo že když jim to můj strýc nabídne, tak se nebudou o pejska až tak bát, když budou vědět že strýc je můj známý. Ale nevím jestli to je dobrý nápad. Bydlím v takovém malinko větším městě, kde je spíše více starých, ale také mladých lidí.

Prosím napište mi jestli s tím máte nějaké zkušenosti a jestli bych brigádu měla uskutečnit. Já bych třeba na 30 min. brala 50,-kč a na 60 min 80,-kč. Nevím jestli to není moc nebo málo, ale prosím poraďte :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Femininko, asi budeš muset svou otázku trošku otočit a zeptat se: Kdo bude ochoten zaplatit za venčení psa? ;) Všimni si, kolik je tady otázek a jak se lidé ptají, kde a jak něco pořídí co nejlevněji. Prostě mezi těmi, kdo sem chodí, není peněz nazbyt. 50 kč za půl hodiny je pro tebe přijatelné, ale pro mnoho lidí znamená 50 kč půl kila masa, jídlo na celý den. A také, nemůžeš si myslet, že je možné se psem jít jednou za týden. Měla bys každý den v týdnu, aby si pes na tebe zvyknul a byl rád, že s tebou jde. Ale, kolik to představuje peněz, které budou v peněžence majiteli psa chybět. Které bude muset někde jinde ušetřit. Já si myslím, že venčení psů za úplatu, není reálné. *mala*

doplněno 24.08.15 16:43:

Mindo, navíc, myslíte si, že někdo dá klíče dítěti, aby psa vyzvedlo a pak zase vrátilo?

já bych to tak nereálně neviděla - jsou určitě i lidi, kteří mají peněz dost, ale jsou přes den v práci a dělají si starost o svého psíka - ti by možná podobnou službu uvítali... ale samozřejmě, pak to chce být naprosto spolehlivá a chodit se svěřeným psem každý den... možná bych prvních několik venčení nabídla zdarma, aby si vás zákazníci vyzkoušeli, až pak bych chtěla peníze...

hodnocení

0x

Mám sousedku a ta provozuje "hlídání" psů za úplatu. Ovšem to je trochu o něčem jiném. V podstatě je tato služba alternativou psího hotelu, ovšem neputuje pejsek k náhradnímu pánovi, ale náhradní pán za pejskem. Tedy je to tak, že je jí svěřen nejen pes, ale i vstup do domu nebo minimálně jeho části. Víc informací z ní asi nedostanu, protože sehnat takovou práci je sice možné, ale zájemců by určitě bylo víc (tudíž si sousedka know-how nechá pro sebe) a taky pochybuju, že tenhle příjem někdo přizná do daní. Píšu to proto, že pokud existuje takováhle práce, pak existuje i venčení psů za úplatu. Jen je třeba najít toho páníčka, který je tak bohatý, že si může nechat venčit psy a zároveň nemá tak velké sídlo, aby se pejsek obsloužil na jeho zahradě. Případně to může skončit venčením nějakého temperamentního plemene, kterému žádná zahrada prostě nestačí.

hodnocení

0x

Ty peníze se mi zdají (v poměru k tomu, že asi půjde o nezkušenou mlaďošku a první brigádu) maličko moc, ale kdo ví. Poptala bych se v okolí, u zákazníků strýce asi také je šance, ale chce toto strýc udělat? Nabízet svým zákazníkům Tvoje služby?

Na inzertních serverech by se dalo nabízet ne venčení, ale např. pomoc s neunavitelnými štěňaty - např. naše fena potřebovala 2x denně být několik hodin venku, to ne každý zvládne. Prostě dát tomu nějaký nápad.

Osobně to vidím bledě, ale to není důvod, abys to nezkusila.

Plusem určitě bude věk min. 15 let a minimálně načteno (pokud není vlastní zkušenost, zatím) něco o výcviku psů. Holku na venčení chce málokdo; holku, která vypomůže s divokým štěnětem a ví, jak s ním pracovat, to by mohlo jít.

Mnohdy jsou nejlepší práce a brigády ty, které začaly s postojem "baví mě to, chci to dělat, jsem do toho zapálená, ale nic od toho neočekávám". Minimálně ten výdělek. Možná bych zkusila jít s cenou dolů tak, aby se zvýšila šance na získání prvního psího klienta, pak už budeš mít za sebou nějakou zkušenost a s tou se lépe říká o víc peněz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]