Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Petting ve 14 letech

Od: ev* odpovědí: 7 změna:

chtěla bych se zeptat od kolika let je dovolen petting,je mi 13 ted mi bude 14.mmu pritelovi je 17.A chtěli bychom spolu zažít něco více. Ale někde se píše že se muže ve 14 letech a někdě že ne.. tak jsem zmatená

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Jde o osahávání, takže do 15ti ani ránu. Když ho někdo uvidí, riskuje pohlavní zneužívání mladistvých.

martinaa*
hodnocení

0x

Veškeré sexuální aktivity náš zákon do 15 let zakazuje. Resp. pokud tyto aktivity provozuje starší kluk s dívkou mladší 15 let (nebo opačně), dopouští se trestného činu.

Pokud dívka navíc otěhotní (je to málo, ale přece jen pravděpodobné), klasifikuje se to jako znásilnění. Takové znám hned dva, jeden je v podmínce, druhý dostal rok natvrdo.

V tomto případě by šlo o trestný čin pohlavního zneužití podle § 187 tr.zák. a to bez ohledu na to, zda dívka otěhotní nebo nikoli. O znásilnění jde, pokud je použito násilí nebo i pohrůžky násilím.

hodnocení

0x

myslím, že to co jsi četla bylo když oboum bylo méně než 15... to je snad nepostihnutelné, teď by celý průšvih spadl na něj. Takže vydržať. :-D

iz*
hodnocení

0x

Kdopak s tím přišel, že "byste spolu chtěli zažít něco více"? Jestli tvůj přítel, tak bych si na tvém místě rozmyslela, jestli s ním chci být. V 17 letech by už měl vědět, že by tě zneužíval, i to, že jde o trestnou činnost.

A jestli neví (neznalost zákona nikoho neomlouvá), rychle od něj pryč. (Kdo ví, s čím by přišel příště.)

eulalie*
hodnocení

0x

Petting až po 15 roce, do té doby jde o pohlavní zneužívání. Jako nechápu, kam spěcháš? Máš třináct let a už máš přítele? Není to tak trošku brzo? Jako co si myslíš, že když už začneš sexuálně žít, že jako budeš o třídu výš než kdokoliv ze tvých spolužáků? Ale spolu se zahájením sexuálního života jde ruku v ruce taky odpovědnost. Máš na to? Jsi dostatečně zralá, abys uměla nést následky - např. přenostné pohlavní choroby, těhotenství nechtěné, atd.? A ten tvůj přítel je pěkný vykuk, když už po tobě chce něco víc. Na starší dívky si asi netroufá, tak poblázní takové pískle, jakou jsi ty. Uvažuj trošku mozkem a ne něčím jiným, protože asi patříš do té kategorie děvčat, co za sem za chvíli bude psát: Je mi patnáct a jsem těhotná, co s tím?

hodnocení

0x

Zeptej se otce, ten to ví nejlépe!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]