Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název vlastnosti

Od: ddddd* odpovědí: 6 změna:

Hezký štědrý večer přeji a zároveň se omlouvám že otravuji, ale chci se zeptat jak se jmenuje jedna vlastnost- Když si všímáte drobných věcí, drobností ( něco jako Sherlock Holmes) a máte dobrou dedukci atd.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý postřeh?

ladinpraha*

... a smysl pro detail.A k tomu dobrá dedukce.

hodnocení

0x

Pěkný večer i Vám. Intuice (šestý smysl)?

No já bych řekl, ýe s intuicí to sopuvisí, ale že to není zdaleka totéž.

pt®
hodnocení

0x

Napadlo mně: pozornost, soustředění, všímavost, zapálení pro věc, trpělivost...

Holmes nebyl nikdy ženatý. Byl znám svým rezervovaným postojem k ženám s jedinou výjimkou _ zpěvačkou Irenou Adlerovou z příběhu Skandál v Čechách. Jeho největší zálibou bylo kouření dýmky a hra na housle. Dalšími atributy byly lupa, kostkovaná čepice a chemické pokusy. - cs.wikipedia.org/... /jen tak pro zajímavost/

hodnocení

0x

Já myslím, že to není jedna vlastnost, ale celý komplex vlastností, mezi něž patří, krom jiného, analytické myšlení. (Ale opravdu krom jiného, další vlastnosti vyjmenovalli jiní.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]