Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej auto (starsi Peugeot 206?)

Od: peugeot* odpovědí: 11 změna:
Kdo vi, co je tohle za auto? Nejaky starsi model Peugeotu 206?
Poznej auto (starsi Peugeot 206?)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jak už tu padlo, je to Peugeot 306 :)

ar*
hodnocení

2x

Jo jo Peugeot 306. Podle zadních světel, nárazníku a blikače v předním blatníku to bude dvojková verze tedy rok 1997-1999

peugeot*
hodnocení

Nasel jsem to na Novinkach: clanek (mobilni verze ma z nejakeho duvodu vice informaci) *sok*
honzs*

Tohle je spíš 306.

doplněno 22.12.12 22:04:

206 je kulatější

doplněno 22.12.12 22:14:

A 106 je zas menší a má jiné kliky dveří.

en.wikipedia.org/...

doplněno 22.12.12 22:18:

Pro rejpaly :), fotka vpravo v mém příspěvku patří k modelu 206, akorát se špatně posunula, když jsem doplňoval odpověď.

Poznej auto (starsi Peugeot 206?) #2
peugeot*
hodnocení

Asi budes mit pravdu. *palec* Hledal jsem to mezi 206, ale ty maji jina zadni svetla.

automechanik
22.12.12 22:44
hodnocení

0x

306ka

olaf71*
hodnocení

0x

jasně 306

doplněno 23.12.12 08:31:

od 1993

Poznej auto (starsi Peugeot 206?) #3

peugeot*
hodnocení

Diky vsem znalcum francouzskych aut za odpovedi. *placni*
erikch*

zrovna včera tu bylo nějaké vlákno porovnávající,resp.hodnotící kvalitu francouzů-P 306 je jedním z příkladů,kterých se vyrobilo(a hlavně prodalo zákazníkům) zhruba k pěti milionům kusů(za celých těch 8 let,co se vyráběla),což je zhruba 1,5 násobek domácího "bestseleru" Octávia-něktěří pravověrní "koncernisti" prostě nechtějí připustit,že český trh(kde tedy Octa dominuje) je v celosvětovém měřítku absolutně nepodstatný-a jen celková čísla prodejnosti hovoří o tom,jak je který model té které automobilky úspěšný...

honzs*
23.12.12 19:48

Moje řeč *palec*

peugeot*
hodnocení

zrovna včera tu bylo nějaké vlákno porovnávající,resp.hodnotící kvalitu francouzů
Asi mluvis o tom, co jsi sam psal vcera :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]