Nejste přihlášen/a.
Je tu někdo kdo by mi dokázal poradit? chci dát učitelce na vánoce dárek..
namalovala jsem jí portrét, jenom ho zarámuji a dám jí to jako obraz..ale chci jí dát ještě stříbrný řetízek s diamantovým srdíčkem(modrý), koupila jsem ho před dvěma měsíci za 450kč, ale nevím jestli to není blbý, nechci aby si to nějak špatně vyložila. Asi s tím nikdo nemáte zkušenosti, že?
Ano, je to blbý
Já bych to nepřeháněl, určitě jí udělá radost, že jsi jí něco vyrobila vlastníma rukama (namaloval), ale koupený řetízek, navíc za takové peníze bych si nechal na jinou příležitost nebo pro sebe... Myslím že i paní učitelka by se dost divila, proč kvůli ní utrácíš peníze
A myslíte si, že bych jí ho mohla dát, na konci třeťáku, po závěrkách? Teďka jsem v prváku.
Já myslím, že do té doby tě to přejde. Jen pro info - Kdyby to byl diamant, tak k ceně přidáš hodně nul navíc. Podle mě je to dneska běžná bižuterie - krystal Swarovski, závěs a řetízek je většinou rhodiovaný případně pozlacený.
Já si od toho nic neslibuju, učitelka má manžela a dvě dospělé děti, Navíc neni to lezba. Prostě jí chci dát jenom tak něco od srdce, Já kdybych byla učitelka a byla by, mnou posedlá nějaká žačka, tak by mi to bylo vcelku jedno, i když bych možná byla trochu nervózní, ale to jsem i teď..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.