Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek učitelce - ano/ne?

Od: lilly19* odpovědí: 15 změna:

Je tu někdo kdo by mi dokázal poradit? chci dát učitelce na vánoce dárek..
namalovala jsem jí portrét, jenom ho zarámuji a dám jí to jako obraz..ale chci jí dát ještě stříbrný řetízek s diamantovým srdíčkem(modrý), koupila jsem ho před dvěma měsíci za 450kč, ale nevím jestli to není blbý, nechci aby si to nějak špatně vyložila. Asi s tím nikdo nemáte zkušenosti, že?

Dárek učitelce - ano/ne?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, je to blbý

Obrázek ano, řetízek ne.

hodnocení

0x

Ano, je to blbý

Já bych to nepřeháněl, určitě jí udělá radost, že jsi jí něco vyrobila vlastníma rukama (namaloval), ale koupený řetízek, navíc za takové peníze bych si nechal na jinou příležitost nebo pro sebe... Myslím že i paní učitelka by se dost divila, proč kvůli ní utrácíš peníze ;)

lilly19*
hodnocení

Zapomněla jsem to napsat, já jsem do učitelky zamilovaná a ona to ví, proto nechci aby to bylo blbý, vím že nemůže být něco víc a že s ní nemůžu být, ale chci jí dát něco od srdce. Proto se na to ptám, nechci aby si to nějak špatně vyložila.

hodnocení

0x

Ano, je to blbý

Souhlas, ten portrét úplně stačí, je to krásný dárek, a paní učitelka bude mít určitě radost. Ten řetízek je spíš dárek pro nějakou kamarádku, sestru, sestřenici atd.

hodnocení

0x

Lilly, darovat zarámovaný portrét je moc fajn nápad. A originální. Určitě hodně potěší a jako dárek úplně stačí. Ten šperk bych už k tomu nedávala. Myslíš to určitě dobře, ale zdá se mi to již přehnaně moc. Šperk už se mi zdá být hodně osobní dárek...

krkovicka*
hodnocení

0x
Kdybyste srdíčko dávali za třídu pak tedy ano.Jinak je to hooodně osobní.Jestliže sympatie jsou oboustranný pak tedy navrhuji šperk jí předat v soukromí,ne před třídou.
doplněno 16.12.12 17:52: Každopádně jste jí ho koupila již před dvěma měsíci.Je pro ní.Takže nic jiného Vám nezbývá než jí ho darovat.
doplněno 16.12.12 18:47: Jes-to ano ale když kupuji speciální dárek pro někoho abych mu ho darovala tak ho přece nebudu darovat někomu jinému.
jessi*
Vzdyt ucitelka nevi ze je to pro ni.
lilly19*
hodnocení

nikomu jinému bych to ani nedala, asi jí to dám až na konci třeťáku..

lilly19*
hodnocení

A myslíte si, že bych jí ho mohla dát, na konci třeťáku, po závěrkách? Teďka jsem v prváku.

ladinpraha*

Já myslím, že do té doby tě to přejde. Jen pro info - Kdyby to byl diamant, tak k ceně přidáš hodně nul navíc. Podle mě je to dneska běžná bižuterie - krystal Swarovski, závěs a řetízek je většinou rhodiovaný případně pozlacený.

lilly19*
hodnocení

No tak krystal, spletla jsem se, ale snad nejde o to jestli je to praví ne? A i když mně láska k ní přejde, což pochybuji, tak jí to na konci třeťáku dám, protože jsem to koupila pro ni a nikomu jinému to dávat nebudu..

hodnocení

0x
Klidne ji ten retizek dej. Ale nic si od toho neslibuj, ucitelka ma svuj zivot, kvuli jedne holce ho nehodi za hlavu. Nemuzes ji mit, ucitelka ma nejake moralni hodnoty a kdyz ne, tak nema ve skole co delat. Mozna, ze si te bude diky tomu po konci skoly rok, dva pamatovat, ale to bude vsechno. Vzij se do jejich pocitu, jsi ucitelka a tebou je posedla nejaka zacka, jak by ti bylo?
lilly19*
hodnocení

Já si od toho nic neslibuju, učitelka má manžela a dvě dospělé děti, Navíc neni to lezba. Prostě jí chci dát jenom tak něco od srdce, Já kdybych byla učitelka a byla by, mnou posedlá nějaká žačka, tak by mi to bylo vcelku jedno, i když bych možná byla trochu nervózní, ale to jsem i teď..

OK. Jen jsem te na to chtela upozornit. Kdyz je to takhle, tak portret na 100 %, ale jen face to face. Nad tim srcem bych zapremyslela, jak zareaguje? Chces, aby si o tobe neco myslela nebo ne?
lilly19*
hodnocení

Už jsem se rozhodla, to srdce jí teďka dávat nebudu, dám jí to až s té školy budu odcházet, pak nebudu mít co stratit tak to bude jedno jestli si o mně bude něco myslet nebo ne..

doplněno 16.12.12 22:05:

Ale jinak díky všem za radu a odpovědi, moc jste mi pomohly..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]