Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se líbí ženám na mužích?

Od: otoo odpovědí: 21 změna:

cus lidi poradite mi co se libi zenam na muzich?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Je mi jedno zda má vlasy ale má-li je musí je mít hezky upravené, být oholený nebo vousy mít udržované, čisté ruce a ne smutek za nehty, přiměřeně vonět a mít čisté oblečení. Podržet ženě dveře, odsunout jí židli když si sedá¨, nemluvit stále jen např. o autech a fotbale. Chovat se slušně ale umět se i porvat když ženu někdo obtěžuje. Hlavně pokud společně někam jdeme tak se tam neopít a rovněž se společně vracet domů. Ovšem já už jsem dost stará babča.

Já auta beru jako dopravní prostředek, nic víc. Fotbal nesnáším. To u mě obecně platí o všech sportech. Možná vyjma gaučingu. *smich*

hahanaj*
hodnocení

0x

pěkné zuby- úsměv, pěknej zadek , upravené ruce a hlavně nesešmajdané a čisté boty

jonny*
hodnocení

0x

Podle me je to stejne jako co se libi muzum na zenas az na par rozdilu:)) U kazdeho je to specificke:))

lluuccii*
hodnocení

0x

Za sebe můžu říct zadek a ramena... Co hlavně nesmí mít - dlouhé neupravené nehty...

olaf71*
hodnocení

0x

některým jen majetek *frajer*

dericcaster*
hodnocení

0x

To je zas dáno částečně biochemicky, ale obecně se dá říci, že žena hledá ochránce a nositele dobrých genů. Stejně tak jako můžum, se líbí ženy "správných" tvarů, jakožto symbol plodnosti a schonosti postarat se o potomsto, tak naproti tomu ženám se bude líbit muž, který ji dokáže ochránit a zajistit - toliko z antropologického hlediska. Otázka je zda se to dá zcela vztáhnout na dnešní dobu? Když budeš svalovec, který chodí do fitka a jezdí super fárem, tak je jisté, že budeš mít potencionálně větší šanci získat partnerku. Ale zde vstupují do hry i jiné faktory, jako jsou ony zmiňované feromony a také společenské zvyklosti, takže v dnešní době je to asi více než dříve individuální.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pevné postavení a pěknou chůzi.Žádný nohy do O ani chůze jako kačer.Výška i velikost hrudníku.Vlasy krátké a čisté(bez gelu),Čistý ruce a uši.Sportovní postava ale přehnané svalstva to už ne.Sebevědomí a obličej bez výrazného vousu.Kouty klidně ale pleš to už ne.Obličej mladistvý a oči přísné.Nesmí mu smrdět nohy a aby po toaletě si ty pracky taky oplachnul.Nesmí extra smrdět po voňavce.Jo a musí mít zuby:) asi tak vše.Pak už jen povaha a to je docela složité...
doplněno 17.01.13 18:38: Taky bych nebrala kdyby byl okem hubenější než já.

hodnocení

0x

Většinou ocení 9-10 centimetrů... nebo tak nějak, neznám přesně rozměry zlaté mastercard...

luke237
85.60 × 53.98 mm. Je na to i norma (ISO/IEC 7810) *smich*

hodnocení

0x

Tmavé vlasy, "drsňácký" vzhled typu Robert Downey jr. nebo Hugh Jackman... Krásný úsměv a samozřejmě - dobrá povaha.

lidus*

kolikokoli přesně jak píšete, ještě bych dodala že před lety to byly pro mě delší vlasy, ovšem pak přišel můj muž ostříhaný na krátko, v tesilkách a s kytkou růží a jak ráda říkám, přijel ve fungl nové Škodě 120 a to rozhodlo (to má zato když on říká, že mě dostal přidělenou).

raduz*
hodnocení

0x

To, co samy nemají...

hodnocení

0x

neres , kazda chce belmonda a stejne staci normalne uvazujici chlop , co umi doma opravit kde co a neni lempl

martinaa*
hodnocení

0x

Za musí mít prostě pěkné oči a pusu... to je první, na co se dívám:) Dále dám na čisté pěkné oblečení (zvlášť boty!), pěknou vůni (žádný litr zastaralé kolínské), upravené vlasy. Na ruce až tak nehledím, přítel hodně maká rukama a u toho se těžko vyhne odřeninám, ulámaným nehtům nebo sem tam nějaké šmouze:)

Bradka nebo nějaký menší vous nevadí, raději ale vlasy, než kouty nebo pleška. A nesmím zapomenout na správné držení těla a takový ten chlapský krok:)

iz*
hodnocení

0x

Slušnost, férovost a neuškodí, mají-li i něco v hlavě.

askmenow*
hodnocení

0x

A kdybych se tě zeptala, co se líbí mužům na ženách, uměl bys odpovědět tak, aby to bylo platné a správné pro všechny? Asi ne, viď... Jde o to, že každý má jiné preference.

A ty ani neuvádíš, zda myslíš po fyzické stránce, nebo např. jaké vlastnosti atd.

majkamajka
hodnocení

0x

Ahoj,právě to,že je úplně jiný než já,ať už vzhledem,tak povahou .*smich*hezký večer majka

klera*
hodnocení

0x

Mě se na mužích líbí šlachovitý, svalnatý ruce :) a když pěkně voní...

hodnocení

0x

Celý život jsem se koukla muži na ruce a na boty. A pak teprve mě zajímalo něco jiného. ;)

hodnocení

0x

pokud jsi bohatý tak neměj s touto věcí starost.. mužeš byt i retardovany a na pul mrzak :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]