Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metropol alkoholický nápoj

Od: alkoja odpovědí: 3 změna:

Zdravím, jak ředíte metropol a s čím? Pije to někdo třeba s džusem a kolik davate džušu a kolik metropolu? Vím,že někdo zapijí a tak dále ale mě zajimá jak ředit :) díky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

metropol
hodnocení

0x

Ten jsem snad neviděl v obchodě kolik let. Náhrada činzána. Měl asi 16% možná 14%. To co dnes prodávají pod jiným názvem má sotva 11%.

ladinpraha*
hodnocení

0x
Klikni vpravo na KOKTEJLY. Aperitiv Metropol je dneska k vidění dost málo. Asi se prodávají víc dovážené, které vyjdou levněji. Například Malista. Tu jsem naposledy kupoval za výprodejovou cenu 20,-Kč. :-D

hodnocení

0x

Kdysi byl Metropol moc dobré pití. Jako aperitiv se spoustou ledu a plátkem citronu. Neředili jsme nijak, ten led úplně stačil.:-D Ale bacha, jak je dobrý, tak se po něm udělá strašně špatně, když se člověk opije. Je to aperitiv, jen na povzbuzení chuti, případně skleničku pro lelaxaci po namáhavém, horkém dni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]