Nejste přihlášen/a.
už se vám to určitě taky stalo .. máte v kapse krabyčku tic tac a jse si jitý že ještě nemúže být prázdná .. vyndáte jí z kapsi a zjistíte že v krabyčce jsou 2 poslední tic taci úplně na dňe zakíněný do sebe a nejdou vyndat ... teď nastává otázka ... co s tím? :D
Nestalo. Normální člověk s krabičkou klepne o stůl, o zem, o hlavu ... a je po zaklínění.
doplněno 23.08.15 12:35:Můžeš ušetřit ještě víc. Cucej ty zbylé dva i s krabičkou a nebudeš muset kupovat další.
Hmm .. zajímavá myšlenka .. promyslím to a pak ti dám vědět
doplněno 22.08.15 20:59:tak jsem to zvážil..
výhody: získám 2 tic taci (o ty mi jde)
nevýhody: ztratím krabičku (o tu nestojím)
tak jsem se rozhodl že dám na tvou radu a krabićku rozbiji kamenem
.. díky za radu, moc jsi mi pomohl
Škoda,že nejsi registrovaný,ogare,mohl bych ti dát i lepší radu,ale tady ji nebudu prezentovat,jedině vnitřní poštou.Promysli si to.
Že vy si sypete bonbony rovnou do pusy? Protože když jsou dole tak zaklíněný, že ani klepnutí potažmo třísknutí nepomůže, tak jsou nejspíš slepené slinama. A to drží jak sviňa
Dobrý den Filipino28391. Mě by jen zajímalo, jestli jste opravdu tak nedostatečný v písemném projevu z českého jazyka, nebo si z lidí na poradně děláte srandu?
Babko, no já vím. Vydrž, prťko, vydrž. Tak se toho budu držet.
dobrý den, nejste jedinná kdo se mě na to ptá (toho jeste si asi už všimla :D) ... ne srandu si opravdu z nikoho nedělám (aspoň né teď :D) .. většinou se tomu dotyčnýmu snažím vysvětlit, že gramatika není všechno a ve většině otázek lidtva nehraje vúbec žádnou roli .. buď to pochopý nebo dá nakonec pokoj :D
ale s vámi se tu setkávám docela často a je mi jasný, že pokud tady chci bejt a poďílet se na tvorbě odpovědí tak se vám asi nevyhnu takže ... to že "neumím psát" je zpúsobeno nějakou mozkovou poruchou ve spojitosti s disgrafii a disortografii takže já nechápu slovo jako "slovo" ale jako kupu nesouvycejících písmenek :D navýc mám problémi s rozlišením spisovnosti a nevydím rozdím mezi Ě a É ... někdy když něco potřebuju napsat správně tak strávím klidně i několik hodin třeba psaním dopisu aby to mělo nějakou formu .. mám IQ někde kolem 148 a moje schopnost chápat jazyk a gramatiku je na úrovni díťete v tŕtí tříďe na ZŠ ...
narad to vytahuju protože lidi pak někdy souhlasej s každou kravynou jakou napíšu jen protože to "mám těžší" navýc podle mího názoru by měl jazyk sloužit hlavně jako nástroj pro přenost informací, a né jako měŕítko dokonalosti ... lidi by se měli naučit jednat podle toho co člověk napíše a né podle toho jak to napíše, na druhou stranu - každej má právo hodnotit si lidi jak se mu bude chtít a myslet si že kdo neovádá gramatiku je naprostej debil ..., ale jám mám zase právo zahlcovat internetový diskuze nekonečnou zásobou nespisovných výrazú se špatnou gramatikou :D
doplněno 23.08.15 13:18:ještě bych chtěl doplnit, zě argumety typu "jestli sou tvý argumenty tak kvalitní jako tvoje gramatika tak si radći koupím Huawei Hono4c místo iGet blackview Criwn" od člověka kterej nemá ani páru co to je procesor ( "prej 1,2 nebo 1,7 nepoznáš" - no tak ty to určitě nepoznáš když si schopnej napsat néco takovýho ) pro mě ztrácej váhu už tou první větou .. jak to s tím ku**a souvysí?
Jo, tak jo. Jestli máte IQ 148, tak v něčem musíte být úplně mimo. Ono tomu tak bývá. Někde vám příroda nadělila až příliš, jinde prostě ubrala. Ale z toho si nic nedělejte. Já jsem zvyklá na lidi s vysokým IQ, mám jich okolo sebe docela hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.