Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký k tomu sedí citát?

Od: itonda® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

když mi někdo nabízí přátelství, ale já chci víc, tak jaký citát k tomu nejvíc sedne?

Nápadá mě, kázat vodu a pít víno, asi ne.

Díky za odpověď!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

7x

"Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní." - myslím to vcelku přesně vystihuje:)

hodnocení

2x

Nene, kázat vodu a pít víno, znamená pokrytectví nejhrubšího rázu. ;) Kněz nám vykládal, jak máme dodržovat půst a děti tajně koukaly, jak si večer plnou hubou baští pečenou husu. Vyprávěla moje babička. :D Mašinfíra Gross povídal, že je čistý a průhledný jako křišťál. Vlastně kázal. A kde vzal tolik milionů, zapomněl zmínit. *ee*

hodnocení

2x

Také zdravím. Napadá mne ještě citát - láska, která není opětovaná, je jako otázka bez odpovědi.

hodnocení

2x

Martinaa to vystihla asi nejlepe.

Podivame-li se ale na situaci optimistickou optikou, pak se zase hodi "Kamarad taky rad".

hodnocení

0x

Sine amore nihil.

doplněno 11.12.12 16:57:

Pro nás nelatináře - Bez lásky není nic.

ifkali*
hodnocení

0x
Nebo,podej mi prst a utrhnu Ti celou ruku))
i tak to může být vnímáno.
doplněno 11.12.12 17:11: mmch ,co je víc ,než skutečné přátelství?Láska? Nemá skutečné přátelství a láska stejnou důležitost?

ifkali*
hodnocení

0x
když mi někdo nabízí přátelství, ale já chci víc,-a co třeba:
Mít vztah jaký má Shrek a oslík je fajn, ale toužím potom, abys byla moji Fionou...

hop®
hodnocení

0x

A co je víc než opravdové přátelství?

Pokud myslíte třeba lásku, podle mne je to jiná kaegorie, láska není víc než přátelství. Naopak, přátelství bývá cennější, anžto bývá dlouhodobější, pokud se ho tedy nepokusíme "zkazit" láskou a sexem...

Jo, Hope. Vysvetluj tohle nekomu, kdo si chce vrznout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]