Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo tip na nějaký dobrý film? (ne v kinech, ale doma na dvd)
Máme rádi všechno - akční, horory, drama, komedie...
Co dobrého jste viděli?
Díky.
Ano, poradím
Tipy:
drama: Štěstí na dosah, Evelyn, Dům z písku a mlhy, Nebeská stvoření, Myslete na Henryho, Kdyby ty zdi mohly mluvit,Pán přílivu, Učitel tance, Smažená zelená rajčata
komedie: Co jsme komu udělali, Chlapi z karavanu, Hurá do basy, Plnou parou vzad, Divoké historky, Svatba mého nejlepšího přítele, Beetlejuice
těžko zařadit: Hřiště snů,
horror ( jak se to vezme, spíš hodně z toho je fil s dobrou tíživou atmiosférou ): Znamení, Ti druzí, Kukuřičné děti, Carrie
české pamětnické: Nebe a dudy, Ryba na suchu, Zlaté dno...
tak třeba si něco vyberete
Tak já taky zkusim poradit...pokud chcete akční thriller s DiCapriem v hlavní roli tak- Počátek. Úžasnej film. Pokud byste do toho chtěli přimíchat velkou dávku scifi a šílenosti, tak je naprosto skvělej film Mad Max- Fury Road. Scifi, romantika, drama- Her (ale pokud máte spíš radši filmy s více akce, tak u tohodle byste se unudili). Akční komedie s velkou dávkou anglického humoru (dlouho jsem se tak nenasmála...) s Colinem Firthem- Kingsman- tajná služba. Trochu lehčí horror, s teenagerama- Distrubia. Kdyby jste měli chuť na komedii/drama/šílenost/krvák s Bradem Pittem tak rozhodně doporučuju film- Hanebný pancharti. A můj nejoblíbenější seriál, ale jeden díl má okolo hodiny a všechny jsou stokrát propracovanější než většina filmů- Sherlock (ne Sherlock Holmes...ale stejnojmený film taky stojí zato). Rozhodně doporučuju! Když shlédnete Sherlocka, tak jsem si stoprocentně jistá, že nebudete litovat .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.