Nejste přihlášen/a.
Potravinová fólie FreshnRoll zvládne díky své pevnosti také klepání masa. Klepat maso přes fólií má dvě výhody: kuchyňská linka a její okolí zůstanou čisté a struktura masa se nerozruší tolik jako při jeho přímém naklepávání.
Tip: Před klepáním můžete fólie FreshnRoll a maso posypat kořením, strouhankou či jinou požadovanou ingrediencí. Následným klepání dosáhnete hlubšího zapracování posypu do masa.
Potřebovala jsem paličku ma maso. Namísto toho mi nabídli váleček. Prvně jsem nevěřícně zírala, ale pak koupila.
Většinou klepu maso přes plastový pytlík, ale tohle není třeba. Jsou dvě možnosti.
Buď nechám váleček otáčecí - jako na nudle, či přitáhnu 1 šroubek v 1. řadě zoubků a je napevno. Lze dobře zatlačit koření, válet, i klepat.
Jsem s ním docela spokojená. Ale viděla jsem to poprvé, tak nevím, zda je to novinka či jsem tak zaostalá?
Ještě zkusím, až budu péci, s ním udělat do těsta vzor...třeba najdu více možností využití. Či ozdobné plátky sýrů do obložené mísy?
odsud
a něco o klepání masa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.