Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigada v13ti letech

Od: fretka323* odpovědí: 4 změna:
Brigada,
hodlam si koupit novou kytaru ale nemam dost penez a nechce se mi porad rikat rodicum. Jako 13ti lety kluk jeste nemuzu na brigadu(aspon legalne) ale trochu jsem cetl na netu a krom to ho ze nekteri v mem veku ziskaly jednoduchou brigadu(roznaseni letaku atd) tak jsem se takz docetl o neake umelecke cinosti. Jenze absolune nevim co to je ta umeleeckacinost. Toznamenze muzu vzi kytaru aijt hrat prred barak neboo co? opavdu nevim. Poraditei prosim?
P.S. omlouva se za chyby a diakritiku pisu z mobilu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžeš se přihlásit do komparzního rejstříku a chodit na natáčení různých pořadů jako komparzista, nebo se také fotí na reklamy. Jinak také můžeš třeba venčit sousedům psy nebo sekat trávník...

punker*
hodnocení

0x

no nevím jestli roznášení letáků je zrovna jednoduchá brigáda,když ti dom dovezou třeba 8 druhů letáků,1000ks od každýho a to bydlím v malím městě a neroznáším všechno,dělá to víc lidí...a máš dva-tři dny na roznos

fretka323*
hodnocení

aha a trebaa ty letaky ze by jsem zasel do lidlu naproti a tam se neakk domluuvil ze treeba dostanu500 jejich letaku a roznesuu po neaake ulici?
punker*

to asi neee,nám vozí dodávkou letáky od víc obchodů...jen pro jedny si chodíme...v penny mají oddělení masa tak tam vždy zajdem a dají nám pár letáků na roznos,ale neplatěj,dávaj nám za to balíček mletýho masa a podobně :)

doplněno 23.01.13 21:05:

ale za zeptání nic nedáš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]