Brigada, hodlam si koupit novou kytaru ale nemam dost penez a nechce se mi porad rikat rodicum. Jako 13ti lety kluk jeste nemuzu na brigadu(aspon legalne) ale trochu jsem cetl na netu a krom to ho ze nekteri v mem veku ziskaly jednoduchou brigadu(roznaseni letaku atd) tak jsem se takz docetl o neake umelecke cinosti. Jenze absolune nevim co to je ta umeleeckacinost. Toznamenze muzu vzi kytaru aijt hrat prred barak neboo co? opavdu nevim. Poraditei prosim? P.S. omlouva se za chyby a diakritiku pisu z mobilu.
Můžeš se přihlásit do komparzního rejstříku a chodit na natáčení různých pořadů jako komparzista, nebo se také fotí na reklamy. Jinak také můžeš třeba venčit sousedům psy nebo sekat trávník...
no nevím jestli roznášení letáků je zrovna jednoduchá brigáda,když ti dom dovezou třeba 8 druhů letáků,1000ks od každýho a to bydlím v malím městě a neroznáším všechno,dělá to víc lidí...a máš dva-tři dny na roznos
aha a trebaa ty letaky ze by jsem zasel do lidlu naproti a tam se neakk domluuvil ze treeba dostanu500 jejich letaku a roznesuu po neaake ulici?
punker*
to asi neee,nám vozí dodávkou letáky od víc obchodů...jen pro jedny si chodíme...v penny mají oddělení masa tak tam vždy zajdem a dají nám pár letáků na roznos,ale neplatěj,dávaj nám za to balíček mletýho masa a podobně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.