Nejste přihlášen/a.
Uvažujeme o ÚT a plynový kondenzační kotel. Pražská firma, která by tu zakázku dělala, nám řekli, že pokud přejdeme k Pražské plynárenské, máme 15% slevu na kotel a 10 tis. slevu na práci. Jaké máte kdo zkušenosti. Děkuji předem za recenze. - pt
S Pražskou plynárenskou mám smlouvu na dobu neurčitou,
jsem spokojena.
Vím, že nabízejí slevy za uzavření smlouvy na dobu určitou,
ale dávám přednost smlouvám bez závazku.
Ivzez děkuji za zkušenost, mně by právě také vyhovovala smlouva na neurčito. Můžu se ještě zeptat čím topíte? - pt
Mám jedny WAWly a karmu.
Oficiálně tu má být ještě sporák,
který jsem odvezla do sklepa,
vařím radši na elektřině.
Děkuji za odpověď. My právě máme také wawky, ale aby bylo teplo všude, tak chceme dělat ÚT. Hlavně, že máte dobrou zkušenost a jste spokojená s Pražskou plynárenskou, to je pro mně dobrá informace.
to bylo po stavbě domu, nechali jsme si tenkrát poradit, kolik je tak normální záloha...
clayman, děkuji za zkušenost. Když jste přešel k Pražské plynárenské, jak jste se domluvili na nastavení záloh? Určil jste je Vy nebo oni, nebo po domluvě, nebo z čeho vyšla zálohová částka? Jelikož budeme měnit systém topení, nevím jaké zálohy domluvit a nastavit. - pt
doplněno 08.10.15 21:47:aha, takže vám zálohy nenastavili, ale byly po dohodě, díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.