Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pražská plynárenská - jaké máte zkušenosti?

Od: pt® odpovědí: 6 změna:

Uvažujeme o ÚT a plynový kondenzační kotel. Pražská firma, která by tu zakázku dělala, nám řekli, že pokud přejdeme k Pražské plynárenské, máme 15% slevu na kotel a 10 tis. slevu na práci. Jaké máte kdo zkušenosti. Děkuji předem za recenze. - pt

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

S Pražskou plynárenskou mám smlouvu na dobu neurčitou,

jsem spokojena.

Vím, že nabízejí slevy za uzavření smlouvy na dobu určitou,

ale dávám přednost smlouvám bez závazku.

pt®
hodnocení

Ivzez děkuji za zkušenost, mně by právě také vyhovovala smlouva na neurčito. Můžu se ještě zeptat čím topíte? - pt

iz*

Mám jedny WAWly a karmu.

Oficiálně tu má být ještě sporák,

který jsem odvezla do sklepa,

vařím radši na elektřině.

pt®
hodnocení

Děkuji za odpověď. My právě máme také wawky, ale aby bylo teplo všude, tak chceme dělat ÚT. Hlavně, že máte dobrou zkušenost a jste spokojená s Pražskou plynárenskou, to je pro mně dobrá informace.

hodnocení

0x
No, plyn mají a prodají. 2 roky po sobě mám přeplatky jak hrom a zálohy mi můžou snížit jen o 10%. Vedení nevěří že bude další mírná zima a snížení záloh zakazalo. Tak nevím...
doplněno 08.10.15 13:21:

to bylo po stavbě domu, nechali jsme si tenkrát poradit, kolik je tak normální záloha...

pt®
hodnocení

clayman, děkuji za zkušenost. Když jste přešel k Pražské plynárenské, jak jste se domluvili na nastavení záloh? Určil jste je Vy nebo oni, nebo po domluvě, nebo z čeho vyšla zálohová částka? Jelikož budeme měnit systém topení, nevím jaké zálohy domluvit a nastavit. - pt

doplněno 08.10.15 21:47:

aha, takže vám zálohy nenastavili, ale byly po dohodě, díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]