Nejste přihlášen/a.
Klidné místo na světě asi není, snad jen místa, kde je to něco lepší. Kdo chce utéci, pouze podporuje jiné kultury a národy.
A děcko mají žádné, jedno, nebo dvě.
Tak pardon, jen jsem chtěl vysvětlit, že utíkat není třeba. Spíše se těm "vrahům" postavit. Tudíž vaše otázka nemá smysl. Jsou všude.
Je mi líto, ale mimo jste vy, sleepy. Moje odpověď na otázku byla širší a nebyla jen o počtu dětí. Nicméně s problémem přímo souvisí, a to velmi. Věřil by jste, že v některých zemích EU je každé druhé narozené dítě je už teď muslim? A že evropané, alespoň v té vyspělejší části vymírají? Důsledky si není těžké domyslet.
Bohužel ano - tohle je jen začátek. Milion lidí už tu je, další miliony jsou členové jejich rodiny, ti přijdou za nima. Další miliony jsou v táborech tj. v podstatě už na cestě a v širším okolí je asi miliarda lidí kterou úspěch prvních může postrčit k odchodu do Evropy.
Rozhodně bych tohle nepodceňoval...
V Evropě. Nám se zatim vyhýbaj (ani se nedivim), ale jak naplní okolní země tak nás to semele taky. Jde o to že současný přístup spustí vlnu kdy sem naběhnou po desítkách milionů a utlučou nás čepicema...
Otázka zní Kam. Ale i já se ptám, KDE žijete Vy, že tvrdíte, že je to tady samý uprchlík. Kde teda v Evropě žijete? U nás, v Čechách to nebude, tedy podle toho, co píšete. A když Vás nebaví přihlížet, tak se do něčeho aktivně zapojte. Já nepatřím k těm, kteří by souhlasili s uprchlickou lavinou, která se valí do Evropy. To jsem dala dostatečně najevo v jiných diskuzích. Ale na to, na co se ptáte Vy, není žádná rozumná odpověď. A myslím si, že i kdyby Vám někdo skutečně poradil přímo místo KAM utéci, stejně byste to neudělal, neboť by jste to nedokázal.
Neutíkat, ale bránit svoje. Na to máme policii a armádu. A bránit se může i každý jeden.
Fanatiky je třeba vypráskat nebo pozavírat do pracovních táborů. Uprchlíkům pomoct, ale jen těm pár co to opravdu potřebují - zásadní je vytřídit je ještě před vstupem do Evropy a ty ostatní sem vůbec nepustit.
Je třeba uzavřít hranice Evropy a uprchlíky řešit v jejich zemi. Asi jediná možnost je vojenský pozemní zásah a celou zemi vyčistit a nastolit tam režim který bude fungovat, to co je v Evropě pochytat a vyexpadovat zpátky domu.
Dát zbraně "opozici" ať se mydlej byla zásadní chyba. A pouštět do Evropy uprchlíky ve velkém byla ještě větší...
Tvrdíte: A já chci ještě dokud je čas něco udělat. Zachránit své děti a utéct. A co dělají oni? Tedy alespoň většina z nich? Zachraňují své děti a utíkají...Narozdíl od vás před skutečnou, už 5 let trvající válkou. Chtějí mít klid, stejně jako vy být daleko pryč od fanatiků. Běžte tedy za nimi a zeptejte se jich, třeba vám poradí, nebo vás vezmou mezi sebe a budete jedním z uprchlíků. Konec ironie...Styďte se a važte si toho, že nesedáte rána do auta s tím, jestli není podminované, že víte že večer se opět setkáte se svými dětmi a nikdo vám je neunese, že vám neznásilní manželku, že se vrátíte z práce a z vašeho domu není hromada sutin. Pokud chcete klid, kupte si vlastní ostrov v Karibiku. Nabídek je spousta.
doplněno 16.09.15 10:20:PS: ani mně se nelíbí současná imigrantská záplava. Ale už v 89 roce jsme tvrdili: Nejsme jako oni, nebudu tedy nikam utíkat jako oni, ale budu si bránit své teritorium. Oni by si též měli bránit své domovy, ale nedělají to bohužel. Jen rozšíříte jejich řady.
Všimla jsem si,že u běžencu převažují muži.Jsou docelá pohlední a budou se ženit v zemích s ženama této země.Rozhodně se taková žena podřidí muži a bude vyznávat i jeho víru jaká víra to bude?Obavat se neobávat utéct někam?Není kam- kde je dnes bezpečno?Co platí dnes nemusí být zítra pravda.Pokud naši zem nepostihne samozničení (Vyhynutí nemoci Pandemie-Srážka meteoritem neb jiná katastrofa).Tak lidstvo dojde k tomu,že se musí sjednotit k přežití a dojde jim to třeba za 30-100.let.Nebudou zde žádna hranice a státy jen jedná země s představiteli teto naši modré planety.Jedná armáda (policie)jedná splečná úřední řeč(Asi angličtina).Lidé se v budoucnu nezmění stále budou hloupí,chytří,zlí,hodní.K tomuto dojdou i dnes nejmocnější státy světa.Každý občan člověk se bude muset začlenit a řídit zákony planety země v duchu spravedlnosti.Přestavitelé této planety jen složené s odborníku ve všech oborech a jedno zda odborník žil před tím v USA,Rusku,Čína,Japonsku -atd.Pomáhat si a bojovat společně proti všemu co lidský mozek rozpozná jako špatnost pro tuto naši modrou planetu země.Kam to asi dal jinak na této planetě povede?Nijak jako v Rusku-Číně-Usa-Ukrajině-Východ-Západ atd...!Budeme asi všichni časem běženci co běží dokola.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.