Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva a půl chlapa

Od: marecek® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

neví náhodou někdo z přítomných,jestli už jsou k shlédnutí nové série onoho seriálu?

Nebo kdy budou? Mám na mysli české programy..běžel na smíchově..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

christin
hodnocení

0x

Myslíš poslední dvanáctou? Tu dávají na Nově vždy před 12ctou. Jinak jsou na netu i ke shlédnutí online, ale s titulky. Možná už budou ke stažení s dabingem ;)

hodnocení

Jé díky,no to se picnu,to je teda vysílací čas..neviděli jsme ani 11ctou *bzum*

Dík*pusa*

jasanek*

Tu určitě dávali před jedenáctou *smich*

christin

Nemáš zač, ta 12 série, je vlastně už úplně poslední. Já když jsem zapla televizi, tak tam dávali pro mě neznámí díl. Tak jsem pak celou sérii zkoukla na netu s titulkama a když mám čas tak kouknu i na díly na nově. Jinak ten dabing je docela naprd. A serie.. Pozradím, že Alan si vezme Waldena, aby si mohli, respektive Walden mohl adoptovat dítě :)

fex

Proč tady píšeš spojlery? ! ! Někteří z nás to taky neviděli ještě do konce *smich*

xy
hodnocení

0x

vídám to na Nově odpoledne po příchodu z práce, tak po 17 hod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]