Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rouška proti virum

Od: procislam odpovědí: 4 změna:

Ahoj, podzim za dvermi, uprchlici za barakem => epidemie kdo vi jakeho svinstva klepe na dvere.

Chci se zeptat, poradite, jake rousky si poridit na bezne noseni? Nasel jsem ergomask, ale to jsou spise operaterske, zajimalo by mne, jake rousky nosi na infekcnim oddeleni, tzn. tam, kde se nosi dlouhodobe a musi tak jednak dobre pasovat a taky dlouho vydrzet?

Poradte nejakeho dodavatele, urcite se to uz resilo v dobach tech vsech moznych dobytcich chripek a podobnych vymyslu, tak snad nekdo bude vedet?

Diky moc,

P.

Rouška proti virum

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že než se stresovat s rouškou, pak je důležitější posílit imunitu natolik, že tělo odolá. Pak opravdu platí. Co tě nezabije, to tě posílí. ;) Navíc, roušky nosí i ti, kteří by svou infekcí mohli nakazit ostatní. Budeš ji nosit ty, když budeš mít rýmu nebo chřipku a nemůžeš zůstat doma?

doplněno 21.08.15 09:49:

Procislam a o tom to je. Abych se nenakazil já a na ostatní prdím.

procislam
hodnocení

Ja kdyz mam chripku, tak ZUSTAVAM doma, ne kvuli lidem kolem, ale predevsim kvuli svemu zdravi. Jinak souhlasim, imunita je dulezita, ale jsou viry, na ktere proste odolni nejsme a je zbytecne, se jim vystavovat.

ruce
hodnocení

0x

Více, než rouška pomůže pořád si umývat ruce a to správným stylem. Taky mít sebou dezinfekci na ruce. To praktikuji i bez tady ty situaci, co může nastat.

doplněno 20.08.15 18:27:

Ještě doplním, když kupuji pečivo a není balené, tak vždycky hledím, jak kolem každý hmatá, bez těch rukavic..jinak já si vemu k tomu ty rukavice, nebo občejný igelitový sáček, co je běžně u pečiva a raději beru zespod, s dobrou vírou)), že vespodu jsou neokašlaně a neochytané.)) To je vše co řeším, ale roušku bych akutně neřešila a to jsem prý paranoik...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Na oddělení intermediální péče v nemocnici se nosila rouška na jedno použití - z papíru. Bylo jich tam k dispozici hodně a nosil je jak ošetřující personál, tak i návštěvníci oddělení. Vzal jste, použil a vyhodil. Tak si zkuste pořídit něco takového, když už tedy máte tu potřebu nosit roušky. Značku roušky ani jejího dodavatele bohužel neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška
Otázky na téma rouška vir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]