Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lovci mamutů - obsah

Od: stevextreme odpovědí: 6 změna:

Prosímvás,mohl by mi zde někdo napsat krátce obsah knihy Lovci Mamutů od Eduarda torcha?Nemám knihu po ruce,knihovna se u nás otevírá a v pátek a uzávěrku máme ve středu.

Díky,SteveXtreme.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Tady se úkoly neřeí. Neublíí ti, kdy si ji přečte. Určitě ti učitelka neřekla v pátek večer, e ve středu má mít referát. Take pokud ses na do vyfláknul, tak v pondělí oblítej spoluáky, kdo ti kníku půjčí. Přečtenou ji má za pondělní a úterní odpoledne a v úterý večer v klidu napíe referát.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ono ani neni moc tezke to na internetu vyhledat. Ctenarske deniky, wikipedia...ale lidi jsou lini.Co?

hodnocení

0x

e by o lovcích mamutů? *haha*

Nejlépe udělá, kdy si ji přečte... můe se Ti toti stát, e i kdy bude vědět o čem je, tak se učitelka zeptá na nějaký detail, který můe znát jen, kdy má knihu přečtenou.

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud jsi student ochotný číst a argumentem o knihovně nás nechce jen obměkčit, jem si jistá, e kdy zapátrá na internetu, např. na ulozto.cz, tak knihu nalezne v PDF podobě. Rozhodně tam několik odpovídajících výsledků je, nestahovala jsem to, tak snad je to skutečně kniha.

doplněno 13.01.13 12:32:

A mimochodem, i kdy se lovci mamutů jistě dost naběhali, zařazení otázky v rubrice Sport mě pobavilo.

jopro
hodnocení

0x

jukněte zde ... :o)

knihovnaprostrednisvince./...

hodnocení

0x

K knihou Lovci mamutů jsem se setkala poprvé ve 3. třídě. To nám nae stará paní řídídcí kadý den četla nahlas jednu kapitolu. Nemohli jsme se nikdy dočkat, jak to přítího dne dopadne a při čtení bylo ticho, e by uslyel spadlý pendlík.

Pak mi rodiče po mých prosbách knihu koupili. Mám ji dodnes. A věříte, e si ji i dnes občas přečtu? Byl to kousek mého dětství.

Také Ti to nebude na kodu, přečíst si, jak ili Tví předkové. Je to opravdu napínavé čtení. Na knihovnu se nevymlouvej, z kamarádů má tuto knihu doma snad kadý. A kdy kadý ne, tak takových 7 z 10 určitě.

A jen tak na závěr - kdy od někoho něco chci či potřebuji, chovám se vdy sluně. To Tě rodiče /nebo aspoň kola/ nenaučili? Tak to koukej dohonit, jinak to nebude mít v ivotě lehké. *bzum*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]