Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pražáci,jakou stanici FM posloucháte?

Od: andrej® odpovědí: 13 změna:
Myslím ty pražské,nízkovýkonové na rozsahu FM 88-108 Mhz.Rád bych si nějakou oblíbil,málo kecání a pohodová muzika.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

celý den se nedá poslouchat žádné rádio, natož celý týden. Ukrutně málo střídají písničky a skoro bych řekl, že každé rádio má 50 skladeb a ty drtí celý měsíc než dopustí změnu.

Evropa 2 - rozumně praštěné rádio
City - normální
Blaník - mají sekce, kde hrají x hodin bez povídání, hodně české písničky

prazak5
hodnocení

0x

Já poslouchám Rádio 1.

pohanka*
hodnocení

0x

Nevím, v jakém je to pásmu, ale v kuchyni mám naladěné Country rádio.

Když se omrzí, tak ho vypnu. Ale když zahrají ,,Vlajka hvězdnatá,, tak tam dám plný grády.*tanec*

gusto
hodnocení

0x

Kecají do toho a reklamy vkládají na všech stanicích, nejhorší jsou stanice, které předem řeknou jaké další skladby uslyšíte, pak ještě chvilku žvaní, dají reklamu a pak je teprve slyšet některé z písniček, které předem ohlásili a ještě ne ve správném pořadí.

Taky záleží na tom, jakou stanici kdo má rád nebo jaký pořad z tého stanice, nebo dokonce svého oblíbeného hlasatele (třeba Kachnu). Někoho baví přihlouplé a rádobyvtipné kecy ranního vysílání, někdo to vztekle vypíná nebo přelaďuje. Někdo má celý den puštěné country rádio a když mu to někdo náhodou přeladí, hned to ladí zpátky. Na Kiss bývají už dlouhodobě dobré pořady a člověk ví, co od toho má čekat, podobně Beat, někdo je na Frekvenci 1, někdo má rád klasiku, jiný rodinné rádio Blaník. Na některých krajích Prahy se dá chytit i Rádio Jizera z Mladé Boleslavi, nebo rádio RTL Liberec vysílané z Ještědu, a podobně. Solidní a pro celodenní vysílání je Radiožurnál, dvojka a další vysílání českého rozhlasu.

Záleží na náladě a na tom, kdo co má rád.

fram
hodnocení

0x

Diametrálně se odlišuje Signal radio, je úplně nejvíc české, 95,...(FM). Je pro pamětníky a s humornými povídáními.

andri*
hodnocení

0x
Oldies na pohodu a Frekvenci 1 kdyz se chci dozvedet temata.

vernon
hodnocení

0x
Radio 1, Wave nebo Beat. Nebo Vltavu když hrají jazz.

hodnocení

0x

Co je to "pohodová muzika"? Každý si pod tím představuje něco jiného. Já poslouchám většinou Country rádio, které střídám s Blaníkem. V poslední době taky občas Impulz (tak trochu z donucení, ale nevadí mi).

hodnocení

0x

Pro každého je "pohodová" jiná stanice, pro mě RockZone 105,9 MHz – málo reklam, v celou krátké zprávy.

hodnocení

0x

Nejsem Pražák a žel ani z Tábora,jinak bych poslouchal Oldiesradio,takto jen při občasných návštěvách vesničky nebo na internetu a protože v éteru nechytím,tak běžně jen Rockradio!

Jinak jak tu někdo psal-věechny ostatní to omílají dokola (přijde mi 10x víc než jmenované rock radio,dokonce více než RetromusicTV),zrova včera kdy jsem musel posílit jiné pracoviště tak za 3 hodiny (blatník? impuls? neví co to bylo)3x jednoho a téhož interpreta s jednou a toutéž písničku,prostě hnus velebnosti!

solenza*
hodnocení

0x

V Praze minimálně na Černém mostě hraje pěkně Černá hora na 105,3 FM z vysílače Černá hora.

hodnocení

0x

Nejsem sice pražák, ale jedno z mála rádií, co se tu dá poslouchat je Radiožurnál.

hodnocení

Všem díky za inspiraci. Určitě zkusím Signál, Oldies radio i Rockzone, ty ještě neznám. Je fakt, že se dobře poslouchá Radiožurnál i další regionální stanice Českého rozhlasu. Hodně stanice přepínám, případně každou část dne poslouchám jinou, jinak by to bylo futr dokola to samé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]