Nejste přihlášen/a.
celý den se nedá poslouchat žádné rádio, natož celý týden. Ukrutně málo střídají písničky a skoro bych řekl, že každé rádio má 50 skladeb a ty drtí celý měsíc než dopustí změnu.
Evropa 2 - rozumně praštěné rádio
City - normální
Blaník - mají sekce, kde hrají x hodin bez povídání, hodně české písničky
Kecají do toho a reklamy vkládají na všech stanicích, nejhorší jsou stanice, které předem řeknou jaké další skladby uslyšíte, pak ještě chvilku žvaní, dají reklamu a pak je teprve slyšet některé z písniček, které předem ohlásili a ještě ne ve správném pořadí.
Taky záleží na tom, jakou stanici kdo má rád nebo jaký pořad z tého stanice, nebo dokonce svého oblíbeného hlasatele (třeba Kachnu). Někoho baví přihlouplé a rádobyvtipné kecy ranního vysílání, někdo to vztekle vypíná nebo přelaďuje. Někdo má celý den puštěné country rádio a když mu to někdo náhodou přeladí, hned to ladí zpátky. Na Kiss bývají už dlouhodobě dobré pořady a člověk ví, co od toho má čekat, podobně Beat, někdo je na Frekvenci 1, někdo má rád klasiku, jiný rodinné rádio Blaník. Na některých krajích Prahy se dá chytit i Rádio Jizera z Mladé Boleslavi, nebo rádio RTL Liberec vysílané z Ještědu, a podobně. Solidní a pro celodenní vysílání je Radiožurnál, dvojka a další vysílání českého rozhlasu.
Záleží na náladě a na tom, kdo co má rád.
Pro každého je "pohodová" jiná stanice, pro mě RockZone 105,9 MHz – málo reklam, v celou krátké zprávy.
Nejsem Pražák a žel ani z Tábora,jinak bych poslouchal Oldiesradio,takto jen při občasných návštěvách vesničky nebo na internetu a protože v éteru nechytím,tak běžně jen Rockradio!
Jinak jak tu někdo psal-věechny ostatní to omílají dokola (přijde mi 10x víc než jmenované rock radio,dokonce více než RetromusicTV),zrova včera kdy jsem musel posílit jiné pracoviště tak za 3 hodiny (blatník? impuls? neví co to bylo)3x jednoho a téhož interpreta s jednou a toutéž písničku,prostě hnus velebnosti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.