Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco k poradně Poradte.cz

Od: pepinocz* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,tak jsem zjistil že tahle stránka je k ničemu.kdo poradí ve vážných věcech jako je nezaměstnanost,alimenty,soudnictví,dluhy a podobně? tahle stránka je opět jen klamání lidí a žádná poradna.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
už bylo vše řečeno, netřeba se v tom patlat příliš dlouho ;)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

0x

Kdo ví tak se snaží poradit a pokud se Vám zde nelíbí, tak sem nemusíte chodit. Mě osobně se tyto stránky velmi líbí a pomáhají mi. Nevím co Vás vede k osočování lidí, kteří se snaží lidem pomoci a poradit. Je mi z Vás smutno, lidé kteří nic pro druhé neudělají (mám z Vás přesně takový pocit) osočují ty, kteří se snaží pomoci.

jabraka*
hodnocení

0x

Zcela vážně k Pepinovi CZ.:

Buď jsi neomalený,nebo hloupý.Už jsi sem nějaký dotaz vznesl?Spousta lidí ti ochotně poradí,i když by se na tebe mohli vyprdnout.A záleží jen na tobě,jestli ten poradní hlas akceptuješ,či ne.Ale ujišťuji tě,že klamat tě nikdo nechce.

JABRAKA

hodnocení

0x

Nejsme žádná specializovaná poradna,a proto taky nevíme všechno.Na co můžeme odpovědět tak odpovíme.Je tady spousta lidí kteří umí odpovědět na to či ono.Bohužel někdy jsou dotazy tak špatně položené nebo nekompletní že se na ně nedá odpovědět.Osobně si myslím že např.tebou uvedené soudnictví je dost speciální a nikdy nikdo(pokud to nebude právník) nedokáže říct co řekne soudce-a nevím o tom že by tu nějaký právník byl.

Dluhy-to je kapitola sama pro sebe,většina lidí je totiž řeší až když u dveří zvoní exekutor-to už mu neteče do bot,ale už mu do nich nateklo.

Alimenty-to je opět věc soudu-může tu sice někdo něco napsat,ale verdikt soudu neovlivní.

hodnocení

0x

Ve vážných věcech (což je docela subjektivní) poradí specializovaná poradna nebo přímo odborník - za honorář. Tahle poradna nepředstírá, že poradí fundovaně v jakémkoli problému. Je to tady podobně, jako by ses zeptal přítele, souseda, který má se stejným problémem sám nějakou zkušenost. A předpokládám, že všichni zúčastnění to takto berou. Pokud "radím", dělám to stejně zodpovědně, jako by se mě zeptala kamarádka, syn, prostě podle nejlepšího svědomí. Nemám za to nic. (Možná body a tričko, což nám tady jeden frustrovaný vyčetl.) Je taky pravda, že spousta lidí se ptá strašným způsobem, protože o věci nic neví, a neuvede skutečnosti podstatné pro správnou odpověď.

alf*
hodnocení

0x

speciálně na právní záležitosti přeci ale platí, že pokud se sejdou tři právníci dojdou nejméně ke čtyřem názorům na jeden problém.

toni*
hodnocení

0x

Když nic jiného dostanete aspoň odkaz na různá nařízení, paragrafy a řády.

hodnocení

0x

ohledně výčtu nahoře poradí úp, právník a tak podobně. Nelíbí se Vám Poradte.cz? Nu, co se dá dělat, asi to přežijeme. Aneb nevděk vládne světu...

dusatka*
hodnocení

0x

I s tímhle vám tu dokážeme poradit - prostě na tuhle stránku zapomeňte a už sem nikdy nechoďte a máte po problému. Těšilo nás!

claire*
hodnocení

0x

Poslyšte, na mě to dělá dojem, že VY máte problémy s nezaměstnaností, nezvládáte alimenty, máte dluhy a někdo Vás žaluje - a my si tu jen píšeme něco tzv. z plezíru, místo toho, abychom to za Vás celé vyřešili. Máte pravdu, pane - to jsme tedy vážně chátra.

hodnocení

0x

Chce to jenom projít poradnu a její výsledky a zjistíte, že nemáte pravdu. Jsou tu tisíce spokojených tazatelů, kteří hodnotí výsledné odpovědi. Poradci odpovídají zcela bezplatně a radí proto, že se rádi podělí o to co je naučila profese, sebevzdělávání a život. Každý z nás se tady zároveň dozví co nevěděl a rozšiřuje si tímpádem i vlastní vědomosti, kterých není nikdy dost. Zaregistrujte se a pomozte taky ostatním a taky sobě. Pokud se pozorně zadíváte a začtete, zjistíte, jak široké spektrum otázek se tady zvládá. Něky jsou to odpovědi za které se jinde draze platí. Tady platí pouze pocit dobé odpovědi a spokojenost tazatelů. Zapřemýšlejte!

hodnocení

0x

pepino Vás chce jen pozlobit. On nepotřebuje radu.

Pepo je to tak?

furtnic*
hodnocení

0x

Tak sem nechoď a svoje blbé názory si nech pro sebe.Jen jestli ty nejseš nějakej magor z jinýho webu a chceš tuhle poradnu pošpinit,aby lidi sledovali tu tvoji.Máš smůlu.Nečteš a nevíš.Na tyhle stránky nemáš.Jestli chceš něco špinit,tak si zamrdej boty vod hnoje a pak si je třeba umej,jestli víš,jak se to dělá.Jestli ne,tak mi ti poradíme.(pardon za výrazy)

slušněji prosím, ono mu jde právě o to, aby jste se rozčílili.

jabraka*

Kurňa,Milane,nás nenas..e,my jsme splachovací!

JB

Jaroušku, oslavenče, souhlasím,

nestojí nám za to.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Já bych to tady nehrotil a nerozčiloval se:) Takových v reálném životě zakomplexovaných človíčků je plný internet. Internet jim zkrátká dává pocit jakési nadřazenosti a důležitosti své osoby (tedy pocit který v reálném životě nikdy nepoznali a ani nikdy nepoznají) a logicky je rozčiluje pokud někdo neakceptuje to že internet vznikl kvůli nim a všichni lidi na něm jsou jen jejich pohůnkové co jim nesahají ani po kotníky. Logické argumenty na ně neplatí (většinou ani neoplývají ani nějak vysokým IQ) a tak asi nejlepší je prostá ignorace;)

technikjirik*
hodnocení

0x

Vážený pepinocz, podal jste ted stížnost nebo jste položil otázku? Pokud je to otázka, pak musíte konkretizovat jakou máte potíž. Pokud si jen stěžujete, pak se přidávám k těm skvělým lidem co odpověděli předemnou...

Dobrou radu vám dám pokud máte potíž s institucemi která vyřizují vámi zminované oblasti možných potíží, a to je komunikovat s nima a nevyhýbat se jim a neodkládat nic na později. Jestli vás nějaká instituce vzala na hůl, pak existují odvolání nebo soudy. Pokud vám některý soud vyměřil nespravedlivý trest nebo vás znevýhodnil či jinak poškodil, pak se odvolejte k vyššímu soudu... Co jiného potřebujete vědět? Prostě se jen zeptejte a upřesněte problém

hodnocení

0x

pepinocz
navrhuji, aby jsi si přečetl tak 227 libovolných otázek nebo žádostí o radu na této poradně. Bude to jenom 1 (slovem jedno) procento ze všech 22755, co do této chvíle do poradny přišly. Je pravda, že na každou otázku je různé množství rad nebo odpovědí, ale málo jich není. Pokud si schopný přečíst aspoň to jedno procento, pochopíš, že čekáme tvoji omluvu...

je tu ještě jeden variant, co by ti asi navrhl tobě podobný... choď po kanálech...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]